"Angela Similea a murit". Poveşti şi ştiri false despre celebrităţi pe vremea regimului comunist

27 mai, 2020
7 angela similea 73 de ani jpg jpeg

Ne bucurăm şi acum să vedem celebrităţile de 60 sau 70 de ani pe scenă. Ani de zile au încântat publicul, dar ele au trecut şi prin momente neplăcute. Pe vremea regimului comunist nu exista libertatea de astăzi, multe ştiri false despre ele erau livrate publicului. 

La 73 de ani, Angela Similea a apărut tot mai rar la evenimentele mondene şi a păstrat legătura doar cu prietenii foarte apropiaţi. S-a spus că s-a mutat definitiv în SUA, la fiul ei sau că s-a mutat din ţară. Adevărul este că celebra artistă face naveta între Bucureşti şi Sudbury (Massachusetts, SUA), unde îşi vizitează unicul fiu Sorin Hilgen, nora şi nepoţii Jan Christian şi Grace. În ultimii ani a refuzat orice interviu şi orice apariţie.

Încă din tinereţe, de la aproximativ 20 de ani, Angela Similea a fost în lumina reflectoarelor. Îi încânta pe toţi cu vocea ei superbă, cu apariţiile sale perfecte, de fotomodel. Înainte de evenimentele din decembrie 1989, o ştire a făcut înconjurul ţării şi a şocat pe toată lumea: Angela Similea a murit într-un accident de maşină! Avea sute de mii de fani, toţi au fost în lacrimi. Aceştia nu aveau cum să verifice dacă este adevărat sau nu, credeau tot ce le este furnizat.

Din fericire, ştirea a fost falsă. Se pare că regimul comunist, cei de la conducere, inventau astfel de ştiri şi evenimente neplăcute pentru ca lumea să nu se mai plângă de foame. Este posibil şi ca ştirea cu Angela ar fi fost o confuzie cu cea legată de interpreta Mihaela Runceanu, care se stinsese din viaţă în locuinţa sa pe 1 noiembrie 1989. Angela Similea a apărut apoi în public, iar lucrurile s-au lămurit. 

6 angela similea in tinerete 1 jpg jpeg

Ce ştiri false au apărut despre Benone Sinulescu

Are 83 de ani acum, dar şi Benone Sinulescu a fost în vizorul regimului comunist condus de Nicolae Ceauşescu. Artistul duce o viaţă liniştită acum, alături de soţia sa Leny, în casa din comuna Bârzava, judeţul Arad. Ce au putut scrie despre el înainte de anul 1989? Se vehicula atunci că şi-a omorât soţia cu toporul!

Speculaţiile circulau rapid la acea vreme, se spunea chiar că s-ar fi născut doar cu un plămân sau că ar fi făcut puşcărie. Celebrul artist a negat totul, au fost zvonuri create special pentru public înainte de 1989.

Foto: ClickRecente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg