Angelina Jolie, la 45 de ani. Actriţa vrea să aducă în patul lui Brad Pitt o femeie, nu vrea să mai audă de bărbaţi

4 iunie, 2020
5 ange jpg jpeg

La 45 de ani, Angelina Jolie încă îşi mai caută fericirea. Actriţa a rămas cu un gust amar după căsătoriile eşuate. De aceea, şi-a propus să nu mai aducă nici un bărbat în patul ei, ci să îşi găsească alinarea în braţele unei femei.

Jolie nu are timp de întâlniri din cauza celor şase copii ai săi, doar că de data aceasta şi-ar dori să se ghemuiască între aşternuturi alături de o femeie. "Angelina planifică să meargă la întâlniri cel puţin o dată sau de două ori pe săptămână şi să vadă unde vor duce. Încă se concentrează asupra familiei sale, dar acum există o gaură imensă în viaţa ei, pe care trebuie să o umple", a spus o sursă pentru Enquirer.

3 angelina3 jpg jpeg

Angie nu şi-a ascuns niciodată bisexualitatea, a avut aventuri atât cu bărbaţi, cât şi cu femei, dar consideră că în această etapă a vieţii ei şi-ar putea găsi liniştea lângă cineva din acelaşi sex.

Angelina este cunoscută pentru relaţiile tumultoase şi mariajele eşuate. Jolie s-a căsătorit pentru prima dată în 1996 cu Johnny Lee Miller, pe l-a cunoscut pe platourile de la filmul Hackers. În timp ce era încă căsătorită cu Jonny Lee Miller, Jolie  a început o relaţie cu Jenny Shimizu, partenera ei din filmul Foxfire, din 1996.

7 agelina4 jpg jpeg

Se spune că Jolie şi Shimizu au avut o relaţie timp de 10 ani. Chiar dacă actriţa s-a căsătorit în acest timp cu Billy Bob Thornton, povestea a mers mai departe. Jolie şi Thornton au ajuns la divorţ în 2003. Ulterior, diva s-a amorezat de Brad Pitt , cu care a jucat în Mr and Mrs Smith, dar care la aveea vreme era căsătorit cu Jennifer Aniston.Pitt şi Jolie au fost câţiva ani buni împreună, dar în 2016 şi-au spus Adio! Actriţa a mai bifat câte o legătură amoroasă cu Johnny Depp, Timothy Hutton, Val Kilmer şi Colin Farrell.Recente pe Ok! Magazine

Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
anca serea si adi
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg