Angelina Jolie o joacă pe Cleopatra

12 iunie, 2010

Angelina Jolie o va interpreta pe legendara regină egipteană Cleopatra într-un nou lungmetraj. Soţia lui Brad Pitt va călca, astfel, pe urmele celebrei Elizabeth Taylor, care a portretizat-o pe Cleopatra într-un film din 1963. Noul proiect cinematografic va avea la bază un scenariu adaptat după biografia "Cleopatra: A Life", scrisă de Stacy Schiff.

Angelina Jolie o va interpreta pe legendara regină egipteană Cleopatra într-un nou lungmetraj. Soţia lui Brad Pitt va călca, astfel, pe urmele celebrei Elizabeth Taylor, care a portretizat-o pe Cleopatra într-un film din 1963.

Noul proiect cinematografic va avea la bază un scenariu adaptat după biografia "Cleopatra: A Life", scrisă de Stacy Schiff. Producătorul filmului, Scott Rudin, a confirmat pentru USA Today că acest proiect cinematografic "este conceput cu şi pentru Angelina Jolie".

Angelina Jolie este cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood, cu venituri de 27 de milioane de dolari câştigate în ultimele 12 luni, potrivit revistei Forbes.Recente pe Ok! Magazine

Alexandru Arsinel
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg