Angelina Jolie, seară plină de emoție la Opera din Budapesta. Ce bărbat misterios și celebru a însoțit-o

7 noiembrie, 2023

Clădirea maiestuoasă, cu ornamentele și arhitectura splendidă, au adăugat un plus de magie serii. Vedeta a plâns de emoție, în timpul spectacolului, semn că arta a fost la înălțime.

Angelina Jolie, îngrijirea tenului, dermatolog  foto   Shutterstock jpg

În inima orașului Budapesta, sub arcadele magnifice ale Operei de Stat Maghiare, a avut loc o neașteptată, dar încântătoare întrunire între doi oameni foarte talentați, veniți să se încarce cu emoția de la operă: actrița, filantroapa și regizoarea de renume mondial Angelina Jolie a stat alături de talentatul regizor chilian Pablo Larraín.

Superba Angelina Jolie părea transmutată în altă lume. A trăit la intensitate maximă frumusețea actului artistic.

Cei doi au savurat Requiem-ul lui Verdi, un spectacol înălțător, despre care se spune că luminează spiritual. Angelina Jolie a fost văzută lăcrimând.

Seara a început ca o sărbătoare a artei și culturii, Opera de Stat Maghiară oferind un spectacol cu ​​adevărat excepțional. Angelina Jolie a apărut drapată în negru, cu părul desfăcut și părea pătrunsă de frumusețea impozantă a clădirii istorice și a operei alese.

Considerată ca fiind una dintre cele mai importante lucrări vocal-simfonice ale lui Giuseppe Verdi, Requiem-ul a fost compus pentru a onora memoria celui care a fost poetul, dramaturgul și romancierul Alessandro Manzoni (1785-1873), ,,suflet al literaturii naționale” și care, asemenea compozitorului italian, a militat prin intermediul artei sale pentru unificarea Italiei.

Ideea lui Verdi de a compune un Requiem s-a legat inițial de moartea unui alt reprezentant de seamă al culturii italiene: compozitorul Gioachino Rossini (1792-1868) – cel mai apreciat și faimos creator de opere al Italiei mijlocului de secol XIX.

Requiem-ul a fost interpretat pentru întâia oară, conform dorinței categorice a compozitorului, la Domul San Marco, după un an de la moartea lui Manzoni, pe 22 mai 1874, sub conducerea sa muzicală. Cu toate că aplauzele au fost interzise în interiorul basilicii din Veneția, încântarea publicului prezent la eveniment s-a simțit pretutindeni. Au urmat concerte la Teatro alla Scala, Opéra Comique de la Paris și Royal Albert Hall din Londra, unde mesajul despre moarte, judecată, salvare, înviere și forța emoțională a lucrării au manifestat un puternic impact în rândul auditoriului.

Spectacolul a fost trăit intens și autentic de divă.

Pablo Larraín, celebrul regizor cunoscut pentru rezultatele sale la filme precum „Spender”, „Jackie” și „Neruda”, a stat lângă Jolie, urmărind spectacolul cu același entuziasm. Cei doi au fost, din toate punctele de vedere, absorbiți de arta dinaintea lor și uitând de statutul lor de celebrități.

Foto: Shutterstock

 



Recente pe Ok! Magazine

Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg
Carmen Iohannis si Jill Biden la Casa Alba 2024   instagram (4) jpg
Hailey Bieber este însărcinată
Mihai Albu are cancer (1) jpg
Akshata Murty, Profimedia (1) jpg
Dominic West în rolul Regelui Chales, The Crown, Profimedia jpg
Tommy Hilfiger și Dee Ocleppo Hilfiger, GettyImages (5) jpg
Shakira, GettyImages (4) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages (2) jpg
FotoJet Met 2024 jpg
George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg