Angelina Jolie, surprinsă la cumpărături împreună cu fiul său. Pax a devenit un bărbat în toată firea

23 noiembrie, 2022
Angelina și Pax Jolie, Profimedia (2) jpg

Superba actriță ce pare că a găsit elixirul tinereții fără bătrânețe a fost acompaniată de un frumos bărbat la cumpărături în L&A.

Acesta este nimeni altul decât fiul său mijlociu, Pax, cu care vedeta are o relație de zile mari. Actrița adoră să-și meargă la cumpărături cu copiii, profitând la maxim de orele libere.

Inedita pereche a fost surprinsă la Los Angeles, făcând turul magazinelor, inclusiv al unuia alimentar,  Erewhon.

Cu un ten de invidiat la 47 de ani, Angelina Jolie este frumoasă ca întotdeauna. Iar simplitatea în vestimentație îi dă acea notă elegantă în care este văzută mai mereu. Nu abordează niciodată un stil pestriț, întrucât nu are de ce! Este greu ca cineva să n-o remarce pe Angelina Jolie.

Vedeta a fost îmbrăcată într-un palton bej călduros, cu cordon în talie, pantaloni largi gri și sandale negre, cu platformă. Ca de fiecare dată când iese în public, Angelina Jolie nu a renunțat nici de data aceasta la ochelari de soare. Și-a lăsat părul desfăcut și a avut o mină serioasă.

Angelina Jolie, actriță și regizoare, implicată social în acțiuni de într-ajutoare peste tot în lume, laureată a unui Premiu Oscar, trei Premii Globul de Aur și două Screen Actors Guild Awards, a fost numită de către Forbes cea mai bine plătită actriță de la Hollywood în 2009, 2011, și 2013. Viața ei este în continuare mediatizată, chiar dacă nu mai apare public la fel de des ca atunci când era căsătorită cu Brad Pitt.

Pax Thien Jolie-Pitt este al doilea copil adoptat de Angelina Jolie, din Vietnam. Tânărul a împlinit recent 18 ani și este acum un bărbat în toată firea. Frații săi sunt Maddox, 21 ani, Zahara 17 ani, Shiloh, 16, Vivienne și Knox, ambii de 14. Ultimii trei sunt copiii naturali ai Angelinei Jolie cu Brad Pitt.

Cei doi foști soți nu se află deloc în relații amicale, iar recent Angelina Jolie l-a adus pe Pax în discuție, afirmând că băiatul a fost traumatizat de accesele de furie ale lui Pitt. Actrița a povestit detaliile șocante ale unui zbor cu avionul de coșmar.

Angelina Jolie a depus la începutul lui octombrie o serie de documente explozive în justiție în cadrul nesfârșitului proces de custodie cu fostul ei soț, Brad Pitt, acuzându-l pe acesta că l-a „sufocat” pe unul dintre cei șase copii ai lor în timpul unei dispute violente într-un avion privat, plesnindu-l pe altul peste față și izbind-o și pe actriță de un perete în timp ce o ținea de păr.

În urma acestui încident, s-a deschis o anchetă de către cei de la FBI, dar nu s-a depus vreo acuzație împotriva lui Brad Pitt.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg