Apariţia neaşteptată a actriţei Selma Blair. Se luptă cu diagnosticul pus de medici: scleroza multiplă

23 ianuarie, 2020
11 selma blair scleroza multipla 1 jpg jpeg

Selma Blair a apărut recent cu zâmbetul pe buze, chiar dacă de ani de zile se confruntă cu probleme mari de sănătate. Diagnosticul pus de medici a fost dur: scleroză multiplă. 

Făcea furori în filme, interpreta roluri de excepţie, până când durerile au pus-o la pământ. Selma Blair a primit acum ani de zile diagnosticul medicilor: scleroză multiplă. Cu toate acestea, ea a continuat să zâmbească, să apară în public, chiar dacă de multe ori avea un baston de susţinere. Actriţa, în ciuda durerilor pe care le suportă zilnic, a învăţat să se bucure de viaţă.

Recent, Selma Blair a fost surprinsă pe stradă, în mijlocul zilei, imediat după ce luase prânzul la un restaurant. Paparazzi i-au făcut câteva fotografii, în unele dintre ele chiar zâmbeşte. În altele, din păcate, se poate observa cum durerile îi dau mări bătăi de cap.  

8 selma blair 5 jpg jpeg

Selma Blair povesteşte cum e să trăiască cu scleroza multiplă: ”Sunt handicapată. Cad câteodată, scap chestii pe jos”

După ce a fost diagnosticată cu scleroză multiplă şi a fost avertizată că viaţa ei nu va mai fi niciodată la fel, ea a răspuns: „Slavă Domnului!“. Deloc surprinzător pentru actriţa care s-a apucat de băut la 7 ani şi a suferit din cauza anxietăţii, a depresiei şi-a agresiunii sexuale!

Imaginea starului din Cruel Intensions şi Legally Blonde, care de-abia se deplasa în baston pe covorul roşu la petrecerea post-Oscar de anul acesta, ne-a impre­sionat pe toţi. Ştiam de anunţul făcut de Selma (46) în octombrie 2018, când a dezvălu­it diagnosticul primit în luna august a anului trecut, însă parcă nu ne aşteptam la o evoluţie atât de rapidă a bolii. Muza lui Karl Lagerfeld,imaginea Chanel şi cea care a primit, în tinereţe, premiul MTV pentru scena sexy din Cruel Intentions (1999) - în care se sărută pa­sional cu Sarah Michelle Gellar - este acum doar o umbră a femeii seducătoare de altă­dată. Îşi târâie piciorul, de-abia îşi mai poate controla mişcările şi are un tremur în voce care-i face discursul aproape neinteligibil. Şi asta-i doar ce-i la vedere!

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg