Apariţie de senzaţie a Danei Rogoz. Cât de bine arată în costum de baie! Actriţa a făcut furori printre fani: ”Eşti splendidă! Cum reuşeşti?”

19 august, 2021
1 dana rogoz 2 jpg jpeg

Dana Rogoz a încins Internetul după ce a publicat câteva imagini cu ea în costum de baie. Şi da, este fabuloasă. Actriţa, mamă a doi copii, are o siluetă de adolescentă, fără fir de celulită.

”Cum să arăţi atât de splendid, după ce ai dat naştere a doi copii?! Mirific”. Asta se întreabă pe contul său de socializare numeroşi fani, după publicarea fotografiilor.

Cuvintele sunt de prisos, iar imaginile vorbesc de la sine. Vezi GALERIA FOTO.

Dana Rogoz a postat aceste imagini senzaţionale în costum de baie ca parte a unei campanii în care este implicată, acţiune care vrea să determine conştientizarea importanţei protecţiei solare. Alături de ea în proiect i-a stat soţul, căruia i-a şi mulţumit.

”Radu are foarte multe calitati, iar printre ele este si aceea de a ma face sa ma simt bine in pielea mea. Nu e deloc putin lucru, tinand cont ca ani la randul, prin adolescenta, nu ma simteam deloc confortabil aparand in costum de baie pe plaja sau la o filmare pentru serial, de exemplu. Asadar, impreuna cu el am realizat acest video si sper sa va placa. (...) Pana atunci, vreau sa ii mai spun si asa, public, MULTUMESC lui Radu, pentru ca e alaturi de mine in tot.”, a scris Dana Rogoz pe pagina sa de Instagram.

O mulţime de oameni au felicitat-o pentru forma fizică deosebită în care se află, dar şi pentru sclipirea de fericire din ochi, semn al unei vieţi împlinite şi pline de iubire.

”Acesta numesc eu un corp ideal, mai ales după două naşteri. Bravo, fată!”, au continuat mesajele de apreciere pe pagina sa de Instagram.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg