Apariţie rară a lui Cameron Diaz împreună cu fiica sa. Unde a dus-o actriţa pe micuţa Raddix Madden, în vârstă de 19 luni

4 august, 2021
1 cam diaz jpg jpeg

Cameron Diaz începe să intre, încet, încet, în rutina vieţii de mămică. Blondina s-a retras din viaţa profesională deocamdată şi se ocupă de micuţa Raddix Madden, în vârstă de 19 luni.

Fetiţa a venit pe lume în mare secret, iar ea şi soţul Benji Madden au anunţat evenimentul la câteva luni distanţă. Cameron s-a retras de la Hollywood pentru a se dedica familiei, în special copilului venit pe lume, cel mai probabil, cu ajutorul unei mame surogat.

Diaz a început să o ducă pe Raddix la ore de înot şi este foarte conştincioasă cu programul bine ales pentru micuţă.

stanga
dreapta
1 cam diaz jpg jpeg
3 cameron jpg jpeg
4 cameron1 jpg jpeg
5 cameron2 jpg jpeg
6 cameron3 jpg jpeg
7 cameron4 jpg jpeg
8 cameron5 jpg jpeg

Ştim că înotul este foarte bun pentru dezvoltarea corpului şi a minţii bebeluşilor. Micuţa este superbă, iar Cameron debordează de fericire, chiar dacă nu mai are glam-ul din perioada sa de glorie.

Vedeta din filmele ”Masca” şi ”Vacanţa” alege inexplicabil în vara aceasta ţinute negre. Probabil vrea să mascheze un trup care nu mai este la fel cum îl ştiam?

Este din nou văzută în rochie lungă, neagră şi largă, dar fără bretele. Cameron a renunţat la coafuri sofisticate şi îşi poartă părul în cocuri simple, dovada faptului că şi-a pus copilul prioritar şi nu mai găseşte timp sau chef pentru a merge la coafor.

Micuţa se uită ghiduşe împrejur, din braţele protectoare ale mamei şi pare un copil extrem de relaxat şi fericit. Are şi de ce, nu-i aşa?

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
rih3 jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg
4 britney spears insarcinata din nou si sam asghari parinti jpg jpeg