Ar putea fi bunică, dar se comportă ca o tinerică. Cea mai obraznică ipostază în care apare Jennifer Lopez la 51 de ani

2 martie, 2021
10 jennifer lopez sexy 51 de ani 1 jpg jpeg

Are 51 de ani şi multe doamne de vârsta ei au deja nepoţi. Ea sfidează regulile, arată acum mai bine decât a arătat vreodată. Jennifer Lopez a ţinut să demonstreze încă o dată ce fizic de invidiat are! S-a pozat fără reţinere!

Am văzut-o de-a lungul anilor pe Jennifer Lopez într-o mulţime de ipostaze, într-o mulţime de ţinute care mai de care. Nu e aşa că niciodată nu a arătat mai bine ca acum? Are 51 de ani, merge aproape zilnic la sala de fitness şi are mare grijă la alimentaţie. Recent am admirat-o în videoclipul său complet goală, e filmată nud. A transmis un mesaj puternic tuturor femeilor din lumea întreagă. Poţi arata bine şi dacă ai trecut de o anumită vârstă. 

Iată că acum, la începutul lunii martie, Jennifer Lopez le face fanilor săi un cadou mai puţin obişnuit...s-a pozat într-o ipostază obraznică, poate cea mai neaşteptată de până acum. Poartă un costum de baie minuscul care îi pune în evidenţă formele. Posteriorul...posteriorul ei celebru imediat atrage atenţia. E natural sau nu? Cert e că artista se mândreşte cu felul în care arată. Se pozează precum o tinerică!

stanga
dreapta
2 jennifer lopez sexy 51 de ani 8 jpg jpeg
1 jennifer lopez sexy 51 de ani 9 jpg jpeg
3 jennifer lopez sexy 51 de ani 7 jpg jpeg
4 jennifer lopez sexy 51 de ani 6 jpg jpeg
5 jennifer lopez sexy 51 de ani 5 jpg jpeg
3 jennifer lopez sexy 51 de ani 7 jpg jpeg
7 jennifer lopez sexy 51 de ani 3 jpg jpeg
8 jennifer lopez sexy 51 de ani 2 jpg jpeg
9 jennifer lopez sexy 51 de ani 1 jpg jpeg

Priviţi apariţia în galeria foto!

5 jennifer lopez sexy 51 de ani 5 jpg jpeg

Are 51 de ani şi a pozat complet nemachiată! Adevărată faţă a lui Jennifer Lopez

Dar cum arată chipul lui Jennifer Lopez? Am văzut-o mereu purtând fond de ten, machiaj intens în jurul ochilor, gene lungi şi stufoase...bine, toate cu bun gust, căci are în spate o echipă de profesionişti. Dar cum e ea naturală, când se trezeşte dimineaţa? Iată că misterul a fost elucidat. Chiar diva a arătat o poză cu ea, naturală, fără pic de machiaj, exact aşa cum arată la prima oră. Poate doar logodnicul său, Alex Rodriguez, a mai văzut-o aşa până acum.

Jennifer Lopez a fost afectată de pandemie

Artista joacă într-un film a cărei premieră a fost amânată. Comedia romantică "Marry Me", în care artista face cuplu cu Maluma, va avea premiera abia pe 14 mai 2021,. (JLo) şi Maluma trăiesc o poveste de dragoste. Cei doi joacă rolul unui cuplu de cântăreţi de succes, care se despart chiar înainte de căsătoria programată în faţa a mii de fani şi după ce au lansat împreună un cântec de succes.

Jennifer López o interpretează pe Kat Valdez, care după despărţirea de logodnicul său decide brusc să se căsătorească cu unul dintre fanii săi, interpretat de Owen Wilson, pe care nu îl cunoaşte absolut deloc. Acţiunea acestei comedii romantice se petrece la New York. Filmul este regizat de Kat Coiro, cunoscută pentru seriale ca "Shameless" sau "Modern Family", iar coloana sonoră este interpretată de Jennifer Lopez şi Maluma. Diva şi-a făcut o apariţie surprinzătoare, la începutul anului, la concertul lui Maluma de la New York. Cei doi au cântat atunci în spaniolă.

7 jennifer lopez sexy 51 de ani 3 jpg jpeg

Foto: Facebook, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (3) jpg
3 1 sandra bullock shutterstock 108203345 jpg jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg