”Aţi participat vreodată la spirale MISA?” Dacian Cioloş face dezvăluiri

24 septembrie, 2021
1 dacian ciolos 40 de intrebari jpg jpeg

Dacian Cioloş face confesiuni în emisiunea lui Denise Rifai, la Kanal D!  

Fost Ministru al Agriculturii şi comisar european pentru agricultură, personalitate foarte activă pe scena publică românească, Dacian Cioloş este în prezent copreşedinte USR PLUS. Apropiat al preşedintelui francez Emmanuel Macron şi lider al grupului politic Renew Europe, al treilea ca mărime din Parlamentul European, Dacian Cioloş este una dintre personalităţile cele mai echilibrate şi mai influente din politica românească.

 Acesta va dezvălui în cadrul interviului difuzat în această duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, cum este omul din spatele politicianului Dacian Cioloş. De asemenea, va oferi răspunsuri menite să clarifice o serie de întâmplări şi decizii din politica românească. 

 ”De ce nu aţi jurat credinţă poporului român cu mâna pe Biblie?”, ”Sunteţi un politician ipocrit?”, ”L-aţi ajutat pe Traian Băsescu să-l trimită după gratii pe Dan Voiculescu?”, ”Este ieşirea de la guvernare colacul de salvare al URS PLUS?”, ”V-aţi opune suspendării preşedintelui Iohannis?”, ”Sunteţi omul Franţei în politica de la Bucureşti?”, ”Sunteţi un politician mai puternic decât Dan Barna?”, ”Aţi participat vreodată la spirale MISA?”,  acestea sunt doar câteva dintre intrebarile la care politicianul roman Dacian Cioloş va trebui să răspundă în ediţia de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce se difuzează de la 22:00, la Kanal DRecente pe Ok! Magazine

livia43 jpg
anca serea adi sina png
simona20 jpg
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
erol1 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg