”Aţi participat vreodată la spirale MISA?” Dacian Cioloş face dezvăluiri

24 septembrie, 2021
1 dacian ciolos 40 de intrebari jpg jpeg

Dacian Cioloş face confesiuni în emisiunea lui Denise Rifai, la Kanal D!  

Fost Ministru al Agriculturii şi comisar european pentru agricultură, personalitate foarte activă pe scena publică românească, Dacian Cioloş este în prezent copreşedinte USR PLUS. Apropiat al preşedintelui francez Emmanuel Macron şi lider al grupului politic Renew Europe, al treilea ca mărime din Parlamentul European, Dacian Cioloş este una dintre personalităţile cele mai echilibrate şi mai influente din politica românească.

 Acesta va dezvălui în cadrul interviului difuzat în această duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, cum este omul din spatele politicianului Dacian Cioloş. De asemenea, va oferi răspunsuri menite să clarifice o serie de întâmplări şi decizii din politica românească. 

 ”De ce nu aţi jurat credinţă poporului român cu mâna pe Biblie?”, ”Sunteţi un politician ipocrit?”, ”L-aţi ajutat pe Traian Băsescu să-l trimită după gratii pe Dan Voiculescu?”, ”Este ieşirea de la guvernare colacul de salvare al URS PLUS?”, ”V-aţi opune suspendării preşedintelui Iohannis?”, ”Sunteţi omul Franţei în politica de la Bucureşti?”, ”Sunteţi un politician mai puternic decât Dan Barna?”, ”Aţi participat vreodată la spirale MISA?”,  acestea sunt doar câteva dintre intrebarile la care politicianul roman Dacian Cioloş va trebui să răspundă în ediţia de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce se difuzează de la 22:00, la Kanal DRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg