Jennifer Lopez se distrează în Capri, Ben Affleck este din ce în ce mai abătut și slăbit în SUA, imagini îngrijorătoare cu actorul

4 august, 2022
Ben Affleck fiert jpg

Ce se întâmplă? Relația lor atât de frumoasă până acum parcă a intrat într-un con de umbră. La doar câteva zile de la nuntă și săptămâna de miere de la Paris, Ben Affleck pare că a ajuns la capătul puterilor.

Actorul a plecat val-vârtej de la Paris și a venit direct la fosta nevastă pentru a petrece timp cu mezinul lor, Samuel.

De asemenea, Ben participă la post-procesarea filmărilor la noul său film despre istoria Nike. Însă imaginile cu el sunt îngrijorătoare. S-a delăsat foarte mult, are un look neîngrijit și este departe de strălucirea pe care o afișează atunci când este lângă J Lo.

Starul pare la fel de obosit ca atunci când a fost fotografiat moțăind la Paris. Pare că nu poate sta fără cafea, cola sau energizante. De asemenea, toate aceste băuturi sunt acompaniate uneori și de țigări, lucru care sigur nu este pe placul lui Jennifer Lopez.

Actorul a fost fotografiat cu pantalonii lăsați și cu lenjeria intimă la vedere. Este, mai degrabă, un look pe care îl poate aborda un tinerel sau un rapper. Și-a uitat cureaua sau, pur și simplu, nu-l mai interesează nimic? Cert este că ceva pare a nu fi în ordine cu actorul. Rămâne de văzut dacă este abătut doar fiindcă J Lo este departe sau, pur și simplu, ceva se întâmplă cu el.

În tot acest timp, Jennifer Affleck radiază în Italia, unde face ședințe foto și se distrează în Capri.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg