Black Eyed Peas va apărea într-un film

2 iulie, 2010

Celebra trupă colaborează cu regizorul James Cameron pentru a realiza un film în varianta 3D despre turneul lor mondial. Membrii formaţiei au declarat că l-au preferat pe regizorul peliculei de mare succes „Avatar” pentru a realiza un proiect video despre activitatea lor muzicală, pentru că „este pur şi simplu cel mai mare regizor”.

Celebra trupă colaborează cu regizorul James Cameron pentru a realiza un film în varianta 3D despre turneul lor mondial.

Membrii formaţiei au declarat că l-au preferat pe regizorul peliculei de mare succes „Avatar” pentru a realiza un proiect video despre activitatea lor muzicală, pentru că „este pur şi simplu cel mai mare regizor”. Filmul va fi difuzat anul viitor şi fi realizat folosind aceeaşi tehnologie de care a avut parte „Avatar”. „Colaborăm cu cel mai bun regizor pentru că suntem cea mai tare trupă din lume. Vom filma şi în America de Sud, iar oamenii vor putea viziona filmul purtând ochelari 3D. Noi am susţinut concerte în America şi Europa, în Orientul Mijlociu, America de Sud, Asia şi Africa. Şi vrem să mergem peste tot în lume ca să cântăm”, a declarat entuziasmat Will.i.am.Recente pe Ok! Magazine

Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}