“Bravo, ai stil! Celebrities” începe pe 22 ianuarie, la Kanal D! În ce zile va fi difuzat show-ul

15 ianuarie, 2020
3 bote2 jpg jpeg

Emisiunea de la Kanal D va putea fi urmărită 4 zile pe săptămână, de miercuri până vineri, de la ora 22.00, iar sâmbăta, galele vor fi difuzate de la ora 23.00.

Cel mai urmărit show de fashion din România, devenit un adevărat fenomen generator de comunităţi întregi de fani în online, revine pe micile ecrane, la Kanal D, cu surprize uriaşe, sub numele de “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Noul sezon al emisiunii începe la Kanal D miercuri, 22 ianuarie, la ora 22:00, şi va putea fi urmărit patru zile pe săptămână, de miercuri până sâmbătă. Serile de Gală vor fi difuzate în fiecare sâmbătă, de la ora 23:00. În serile de sâmbătă, telespectatorii vor afla cine se află în topul preferinţelor şi cine părăseşte competiţia stilului.

Cele nouă concurente, Andreea Tonciu, Bianca Giurcanu, Theo Rose, Deea Codrea, Gina Chirilă, Calina Dumitrescu, Raluca Tănase, Maria Ilioiu şi Bianca Rus, prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, dar şi cei trei juraţi magnifici, Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu şi Maurice Munteanu, sunt gata pentru întâlnirea cu telespectatorii. În decorul spectaculos, invadat de lumina reflectoarelor, cele nouă aspirante la marele titlu vor defila în faţa juraţilor şi a telespectatorilor pentru a-şi demonstra veleităţile stilistice.

Ilinca Vandici, declaraţii despre noul sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”

“Suntem o adevărată echipa, o familie, aici la <Bravo, ai stil! Celebrities>. Am început filmările pentru emisiune, aşa că trebuie să vă mărturisesc că de abia aştept să le vedeţi evoluând pe podium pe cele nouă concurente. De abia aştept reîntâlnirea cu telespectatorii, cel de-al şaselea sezon va fi unul la superlativ; concurentele sunt mai pregătite ca niciodată, iar pretenţiile juraţilor sunt cu atât mai mari cu cât aceste tinere au deja exerciţiul notorietăţii şi al televiziunii”, spune Ilinca Vandici.

Telespectatorii vor avea un cuvânt important de spus în evoluţia în concurs a concurentelor, pentru că aceştia îşi vor putea susţine favorita prin intermediul votului exprimat prin SMS. În timpul Galelor se vor face eliminările, în urma voturilor. Mai multe informaţii referitoare la mecanismul de votare vor fi furnizate în cadrul ediţiilor televizate “Bravo, ai stil! Celebrities” de prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici.  

Nu rataţi, premiera show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, miercuri, 22 ianuarie, la ora 22:00, la Kanal D! Emisiunea va putea fi urmărită patru zile pe săptămână. De miercuri până vineri, de la ora 22:00, si, în fiecare sâmbătă, Galele emisiunii vor fi difuzate începând cu ora 23:00.Recente pe Ok! Magazine

Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE