Brigitte Macron, cea mai șic dintre nevestele liderilor mondiali, la Summitul NATO

29 iunie, 2022

Toată lumea bună a politicii mondiale se află, zilele acestea, la Summitul NATO de la Madrid.

Printre participanții la importantul eveniment se află și cuplul prezidențial român Klaus și Carmen Iohannis.

Liderii celor 30 de state membre ale NATO se reunesc pentru discuții în cadrul a ceea ce mulți se așteaptă să fie cel mai important summit al Organizației Tratatului Atlanticului de Nord din ultimele decenii.  

Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg

Șeful statului român și soția sa s-au numărat printre invitații de seara trecută ai dineului oferit de Regina Letizia și de Regele Felipe ai Spaniei la Palatul Regal din Madrid. Aceștia s-au aflat într-o companie selectă, dacă ar fi să amintim doar numele președintelui american Joe Biden, al premierului englez Boris Johnson sau al președintelui francez Emmanuel Macron.

Liderii mondiali au fost însoțiți la dineu de consoartele lor la fel de faimoase, însă cea care a ieșit în evidență la nivel vestimentar a fost, de departe, Prima Doamnă a Franței, Brigitte Macron.

În vârstă de 69 de ani, franțuzoaica a ales o rochie fluidă de vară, într-o superbă nuanță de turcoaz, completată de o pereche de pantofi negri și un plic în ton.

Singurul detaliu care nu este sinonim cu bunul gust, mai ales la vârsta sa, este acel bronz intens de pe chip, care-o îmbătrânește suplimentar pe soția mult mai tinerelului Macron.

La finalul dineului de la palatul regal, Emmanuel și Brigitte Macron au făcut o plimbare lejeră pe străzile din Madrid, spre deliciul trecătorilor aflați în zonă.

brigitte profimedia 0703644029 jpg

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg