Burlaci cu sânge albastru
Sunt tineri, frumoşi, bogaţi şi de viţă nobilă. Pentru oricare fată, ei sunt cea mai bună partidă. Au gusturi fine, fără a fi din cale-afară de pretenţioşi, au hobby-uri precum echitaţia, nataţia, yachtingul, polo şi golf
Sunt tineri, frumoşi, bogaţi şi de viţă nobilă. Pentru oricare fată, ei sunt cea mai bună partidă. Au gusturi fine, fără a fi din cale-afară de pretenţioşi, au hobby-uri precum echitaţia, nataţia, yachtingul, polo şi golf, dar ştiu să fie şi modeşti şi îşi doresc să-şi trăiască viaţa liniştit, departe de obiectivele aparatelor de fotografiat. Ei sunt prinţii caselor regale europene care au trecut de vârsta adolescenţei şi care acum sunt consideraţi cei mai atractivi tineri burlaci. Harry de Wales
Fratele mai mic al prinţului moştenitor al Coroanei Marii Britanii nu e precum mezinul din poveste, condamnat să trăiască mereu în umbra fratelui său mai mare. Harry (26) este mereu un subiect spumos pentru presa britanică, pentru că reuşeşte să se pună mereu în situaţii controversate. Cu toate acestea, el este apreciat pentru devotamentul cu care îşi îndeplineşte atribuţiile de locotenent de cavalerie şi de pilot militar de elicoptere şi nu se dă niciodată în lături de la a pleca cu regimentul său în teatre de război precum Afganistan. Mai mult, la fel ca mama lui, regretata Lady Diana, Harry se implică în diverse acţiuni caritabile ce au ca scop eradicarea foametei din Africa, susţinerea cauzei bolnavilor de SIDA ori ajutorarea familiilor militarilor aflaţi pe front. De când a anunţat că s-a despărţit de prietena lui, Chelsy Davy, prinţul Harry este în capul listei celor mai doriţi burlaci de viţă nobilă.
Carl Philip
Reprezentantul Casei Regale suedeze este adeseori asociat cu actorul Orlando Bloom, datorită asemănării incredibile dintre cei doi. Unicul fiu al regelui Carl Gustaf al XVI-lea şi al reginei Silvia a făcut cursuri de design la Şcoala de Artă Forsbers din Stockholm şi şi-a definitivat studiile la Şcoala de Design din Rhode Island. Carl Philip (31) este al doilea în ordinea succesiunii la tronul Suediei, după sora lui mai mare, Victoria. Acum, că a pus capăt unei relaţii ce dura de zece ani, prinţul suedez este una dintre cele mai vânate partide din nordul Europei.
Andrea Casiraghi
Principatul Monaco a fascinat întotdeauna şi a rămas în atenţia publicului prin poveştile de dragoste şi dezamăgirile trăite intens în familia de Grimaldi. Cel mai tânăr exponent al Casei de Monaco este fiul cel mare al prinţesei Carolina şi, totodată, nepotul regretatei Grace Kelly. La cei 26 de ani ai săi, vorbeşte fluent franceza, engleza, germana şi italiana. El este al doilea în ordinea succesiunii la tronul micului principat, în condiţiile în care Prinţul Albert nu are deocamdată niciun moştenitor direct. Cu reşedinţe în Monaco, Paris şi în Sain-Remy-de-Provence, multe franţuzoaice ar da orice să poată sta la braţul lui.
Prinţul Philippos
În patria zeilor din Olimp, Casa Regală grecească se mândreşte cu prinţul Philippos (24), chiar dacă acesta nu trăieşte într-un palat. Mezinul regelui Constantin al Greciei şi al reginei Anne-Marie a Danemarcei a absolvit Universitatea din Georgetown, locuind acum mai mult peste Ocean. Ca orice tânăr prinţ din zilele noastre, Philippos vrea să-şi facă o carieră pe cont propriu şi lucrează în prezent în cadrul unei companii care se ocupă cu fondurile de investiţii, EIM Group din New York.
Prinţul Amedeo
În regatul belgian, cel mai vânat burlac este prinţul Amedeo (24). Pe lângă faptul că are o avere impresionantă, Amedeo s-a remarcat şi ca un foarte bun student, absolvind cu brio Şcoala de Studii Economice din Londra, dar şi ca un bun sportiv, câtă vreme a jucat în echipa de rugby a universităţii. Şi, la fel ca „omologul“ său britanic, prinţul belgian e foarte patriot. El s-a înrolat în armată şi a absolvit Academia Militară Regală.