Cabral şi Andreea Pătraşcu: vacanţă cu febră în Portugalia

5 iulie, 2010
Pr 6 resize jpeg

Cabral şi iubita lui, Andreea Pătraşcu, au petrecut o vacanţă frumoasă în Portugalia, dar şi plină de peripeţii. Înainte de plecarea în concediu, Cabral s-a ales cu o infecţie puternică în gât şi cu febră. Medicamentele pe care le-au cumpărat de la farmacie nu şi-au făcut efectul, astfel încât Cabrala fost nevoit să ajungă la medic.

Cabral şi iubita lui, Andreea Pătraşcu, au petrecut o vacanţă frumoasă în Portugalia, dar şi plină de peripeţii. Înainte de plecarea în concediu, Cabral s-a ales cu o infecţie puternică în gât şi cu febră.

Medicamentele pe care le-au cumpărat de la farmacie nu şi-au făcut efectul, astfel încât Cabrala fost nevoit să ajungă la medic: “Într-un târziu a încercat doctorul o chestie care a dat roade şi m-a lăsat febra, am reuşit să şi mănânc ceva şi am luat-o spre bine. Şi-apoi a urmat o vacanţă frumuşică, cu vreme bună şi fără febră!” povesteşte Cabral pe blog-ul lui.

image

Între drumurile la farmacii şi spital, cei doi îndrăgostiţiau reuşit să se relaxeze şi să se bucure de peisajele pitoreşti: “Portugalia e frumoasă. Un amestec de vechi şi nou, o atmosferă mişto, locuri pline de farmec. Terase mici şi cochete, cafeluţe de tot felul, influente ale altor culturi şi mulţi turişti” spune Cabral.Recente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg