Cancerul a revenit! Actriţa Shannen Doherty se luptă cu boala din nou: “Sunt foarte speriată”

5 februarie, 2020
8 shannen doherty jpg jpeg

Actriţa Shannen Doherty a aflat o veste teribilă la început de 2020: boala a revenit. Are cancer în stadiul al-IV-lea. 

În anul 2015, actriţa Shannen Doherty  aflat o veste cutremurătoare din partea medicilor. În urma unor controale, aceştia au descoperit că vedeta suferea de cancer la sân. A luptat cu boala, nu s-a lăsat, a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a învinge. Anul 2017 a venit apoi cu cea mai mare bucurie: a învins cancerul. A încercat să revină la viaţa pe care o ducea de obicei, o viaţă în lumina reflectoarelor, căci are o carieră în actorie de invidiat. 

Acum, la începutul lui 2020, ea trăieşte cea mai mare suferinţă. A anunţat că suferă de cancer în stadiul al-IV-lea. Are 48 de ani şi e la pământ. De data aceasta se teme de boală şi nu ştie cum o să mai iasă victorioasă din această luptă:

"S-a aflat că am cancer în stadiul al-IV-lea. Cancerul a recidivat, de aceea sunt în faţa dumneavoastră. Sunt foarte speriată.", a declarat ea la o televiziune.

Actriţa a mai dezvăluit că nu a ştiut cum să le povestească apropiaţilor, mamei sale şi soţului, că are cancer din nou. Shannen Doherty nu are copii.

Shannen Doherty a jucat într-un serial în 2019

Shannen Doherty a revenit în 2019 pe platourile de filmare. Brenda din ''Beverly Hills 90210''  poate fi văzută în primul episod al celui de-al patrulea sezon al serialului ''Riverdale'', producţia din distribuţia căruia a făcut parte şi Luke Perry, fostul său iubit din serial.

Shannen a acceptat această provocare în amintirea bunului său prieten, care a susţinut-o în cele mai grele momente, conform Press Association. „Sunt profund onorată să-i aduc un omagiu lui Luke în serialul 'Riverdale. Ne lipseşte astăzi, ne va lipsi mâine şi întotdeauna", a scris Doherty pe Instagram.Recente pe Ok! Magazine

Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg