Carmen Brumă, salata anti-vergeturi. Din ce ingrediente se prepară și cum e bine s-o consumi

10 martie, 2023

Carmen Brumă a mai oferit femeilor o soluție miraculoasă în neobosita luptă a lor pentru obținerea corpului de vis.

Carmen Brumă red jpg

Pregătirile pentru silueta de plajă încep din iarnă și din primăvară. Pe lângă eliminarea kilogramelor nedorite, un alt deziderat al doamnelor este să scape ne enervantele vergeturi.

Acestea vin la pachet cu slăbirea bruscă sau cu oscilațiile de greutate. Profa de sport de la emisiunea Medicool a mai dezvăluit una dintre rețetele sale bombă: salata care te scapă de vergeturi.

Vergeturile nu apar dacă pielea este hidratată și are colagen. De asemenea, și dacă au apărut, ele se pot estompa. Iată cum ne sfătuiește Carmen Brumă să procedăm.

1 salata cu mar verde si nuci jpg jpeg

În emisiunea MediCOOL, de pe Antena 1, Carmen Brumă a dezvăluit rețeta ”minune” de salată, care promite să ”dizolve” vergeturile cu care se confruntă mai toate femeile. Sfatul valoros se regăsește și pe contul său de Instagram, unde oferă constant femeilor trucuri de frumusețe.

Aceasta salată conține doar legume, însă celebra antrenoare de fitness promite rezultate evidente asupra pielii, dacă salata se va consuma regulat.

Ai nevoie de doar câteva ingrediente simple pentru a-ți pregăti prețioasa salată anti-vergeturi.

„Salata asta anti vergeturi are niște ingrediente care te ajută să ai pielea hidratată, strălucitoare, ajută la producția de colagen și elastină și este și foarte gustoasă și sățioasă. Așadar, ai nevoie de următoarele ingrediente:

– morcov crud, pentru conținutul de betacaroten, care se transformă în vitamina A și ne ajută la foarte multe lucruri, în special la repararea pielii deteriorate

– grăsimi sănătoase și vitamina E din avocado

– semințe de dovleac, pentru că au un conținut mare de zinc, care reglează activitatatea glandelor sebacee și ajută la repararea rănilor – și putem spune că vergeturile sunt un fel de rană

– și niște vitamina C din ardeiul gras”, a explicat Carmen Brumă în emisiune și pe contul său de socializare.

În urmă cu ceva timp, vedeta a acordat un interviu OK!Magazine. Atunci am întrebat-o pe Carmen Brumă: ”Ce alimente crezi că este obligatoriu să se regăsească în frigider dacă vrem să avem o siluetă impecabilă şi să ne păstrăm şi sănătatea în acelaşi timp?”

Iată care a fost răspunsul îndrăgitei prezentatoare: ”Legume diverse cu accent pe cele care se coc în sezonul respectiv, ouă, carne din surse curate şi sigure de la animale crescute în aer liber, lactate integrale, seminţe, apă, fructe. E foarte important şi cum gătim aceste alimente. Fiertul, prepararea la abur, germinarea, coptul la cuptor, slow cookingul sunt modalităţi sănătoase şi favorabile păstrării unei greutăţi ideale.”, a subliniat Carmen Brumă.

Foto: Arhivă Carmen Brumă



Recente pe Ok! Magazine

Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg