Carmen Brumă, salata anti-vergeturi. Din ce ingrediente se prepară și cum e bine s-o consumi

10 martie, 2023

Carmen Brumă a mai oferit femeilor o soluție miraculoasă în neobosita luptă a lor pentru obținerea corpului de vis.

Carmen Brumă red jpg

Pregătirile pentru silueta de plajă încep din iarnă și din primăvară. Pe lângă eliminarea kilogramelor nedorite, un alt deziderat al doamnelor este să scape ne enervantele vergeturi.

Acestea vin la pachet cu slăbirea bruscă sau cu oscilațiile de greutate. Profa de sport de la emisiunea Medicool a mai dezvăluit una dintre rețetele sale bombă: salata care te scapă de vergeturi.

Vergeturile nu apar dacă pielea este hidratată și are colagen. De asemenea, și dacă au apărut, ele se pot estompa. Iată cum ne sfătuiește Carmen Brumă să procedăm.

1 salata cu mar verde si nuci jpg jpeg

În emisiunea MediCOOL, de pe Antena 1, Carmen Brumă a dezvăluit rețeta ”minune” de salată, care promite să ”dizolve” vergeturile cu care se confruntă mai toate femeile. Sfatul valoros se regăsește și pe contul său de Instagram, unde oferă constant femeilor trucuri de frumusețe.

Aceasta salată conține doar legume, însă celebra antrenoare de fitness promite rezultate evidente asupra pielii, dacă salata se va consuma regulat.

Ai nevoie de doar câteva ingrediente simple pentru a-ți pregăti prețioasa salată anti-vergeturi.

„Salata asta anti vergeturi are niște ingrediente care te ajută să ai pielea hidratată, strălucitoare, ajută la producția de colagen și elastină și este și foarte gustoasă și sățioasă. Așadar, ai nevoie de următoarele ingrediente:

– morcov crud, pentru conținutul de betacaroten, care se transformă în vitamina A și ne ajută la foarte multe lucruri, în special la repararea pielii deteriorate

– grăsimi sănătoase și vitamina E din avocado

– semințe de dovleac, pentru că au un conținut mare de zinc, care reglează activitatatea glandelor sebacee și ajută la repararea rănilor – și putem spune că vergeturile sunt un fel de rană

– și niște vitamina C din ardeiul gras”, a explicat Carmen Brumă în emisiune și pe contul său de socializare.

În urmă cu ceva timp, vedeta a acordat un interviu OK!Magazine. Atunci am întrebat-o pe Carmen Brumă: ”Ce alimente crezi că este obligatoriu să se regăsească în frigider dacă vrem să avem o siluetă impecabilă şi să ne păstrăm şi sănătatea în acelaşi timp?”

Iată care a fost răspunsul îndrăgitei prezentatoare: ”Legume diverse cu accent pe cele care se coc în sezonul respectiv, ouă, carne din surse curate şi sigure de la animale crescute în aer liber, lactate integrale, seminţe, apă, fructe. E foarte important şi cum gătim aceste alimente. Fiertul, prepararea la abur, germinarea, coptul la cuptor, slow cookingul sunt modalităţi sănătoase şi favorabile păstrării unei greutăţi ideale.”, a subliniat Carmen Brumă.

Foto: Arhivă Carmen BrumăRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg