Carmen Harra, mesaj pentru Anamaria Prodan: ”Ce îi recomand şi cred că şi sufletul mamei ei şi-ar dori acelaşi lucru...”

22 februarie, 2022
1 carmen harra 102 jpg jpeg

Specializată în dureri ale sufletului, Carmen Harra a îndrăznit să îi transmită Aneimaria Prodan un sfat, în contextul ultimelor evenimente.

Clarvăzătoarea stabilită în SUA este o invitată obişnuită a lui Cristi Brancu. Tocmai de aceea, realizatorul TV i-a solicitat un punct de vedere în scandalul momentului. Reacţia vine după ce Laurenţiu Reghecampf şi-a descărcat sufletul în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruţă. Vezi mai multe AICI.

Antrenorul s-a declarat foarte dezamăgit de comportamentul soţiei sale şi a explicat de ce a simţit să meargă mai departe: “Mi se pare foarte urât pentru ea ce face. Se vede ca o ţaţă care trage de ceva, se chinuie să tragă ceva şi nu reuşeşte. Se vede clar. Ce treabă are, de exemplu, cu Corina? Ea ştie foarte bine că n-are nicio implicare Corina în despărţirea mea de ea. Ce putea să-mi facă mie Corina dacă nu mă despărţeam de ea? (...) Eu nu am văzut-o aşa pe Ana. Am văzut-o mult mai sus faţă de ceea ce face ea acum. Mult mai sus, mult mai cerebrală. Altceva am văzut eu. Chestia asta cu noi suntem mari, tu eşti mic... (...) Dacă m-ar cunoaşte, nu cred că s-ar gândi nicio secundă că mă întorc la ea.”

Clarvăzătoarea o îndeamnă şi ea pe Anamaria să facă pace cu trecutul, să ierte. Carmen Harra a ţinut să îi transmită sexy impresarei acest mesaj: „Te înşală bărbatul Te duci la psiholog? Nu mă duc la psiholog, îl înjur că e mai ieftin. Eu ce îi recomand Anamariei Prodan şi cred că şi sufletul mamei ei şi-ar dori acelaşi lucru: Dacă ai trăit cu un om atât de imoral, atât de mincinos, atât de nenorocit, atât de hoţ şi atât de bandit, nici nu merită atenţia ei. Nu merită să mai spună un cuvânt despre el. Să uite, să ierte. Viaţa merge înainte, să se gândească doar la ea, să construiască doar emoţii pozitive, să le spună copiilor că în pofida acţiunilor tatălui lor, trebuie să îşi iubească tatăl, pentru că este tatăl lor, aşa mic, pătrat şi nenorocit, dar trebuie să ne iubim părinţii aşa cum sunt. Doar aşa îi ajutăm ca în viaţă să nu sufere traumele din urma acţiunilor părinţilor. Aici e vorba de foarte multă înţelepciune.”, a menţionat clarvăzătoarea vedetelor.Recente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg