Casanova, mărul discordiei din Danemarca, revine în online după acuzațiile unei aventuri cu Frederik

23 noiembrie, 2023

Femeia îi aduce un omagiu fostei sale soacre, celebra Ducesă de Alba, cu un mesaj emoționant.

Genoveva Casanova jpg

Femeia originară din Mexic este o prezență foarte mondenă. Iar absența sa de pe rețelele de socializare a fost resimțită. Însă gata, a reapărut după ce a fost implicată în mai multe articole tendențioase, care speculau o posibilă legătură a sa, mult prea apropiată, cu Prințul moștenitor al Danemarcei, Frederik. Un bărbat șarmant, dar căsătorit și cu copii.

Cum nu iese fum fără foc, presa tabloidă s-a isterizat după fotografiile publicate de Lecturas, în care Genoveva Casanova ia masa cu primul născut al Reginei Margareta a Danemarcei.

Mondena blondină s-a oripilat profund de acuzațiile aduse și le-a negat vehement. A amenințat cu procese și s-a retras o perioadă din lumina reflectoarelor, acolo unde îi place foarte mult.

Însă până ieri a durat pauza din online, căci femeia a simțit nevoia să aducă public un omagiu unei persoane dragi, care a făcut parte din viața sa.

Genoveva Casanova și Ducesa de Alba, Instagram PNG

Este vorba de Ducesa de Alba, care i-a fost soacră! Iată ce cuvinte frumoase a ales pentru răposată: ”Mi-e atât de dor de tine... afecțiunea ta, simțul umorului, modul tău atât de matern de a ne îngriji și de a avea grijă de noi... Cât mi-aș dori să nu fi plecat niciodată. Chiar dacă uneori încă stai aici lângă mine. 🙏🏻🖤 Mereu m-ai iubit aproape ca pe o altă fiică, indiferent de situație. Până în ziua în care ai plecat, m-ai ținut mereu de mână. Mulțumesc pentru dragostea necondiționată.”, a notat cu emoție Genoveva Casanova pe Instagram.

Mai multe pentru tine...

Genoveva Casanova (55), fost model mexican, actualmente filantroapă și o obișnuită a petrecerilor cu mondenități din Spania, a fost căsătorită cu aristocratul Cayetano Martinez de Irujo - Cayetano fiind unul dintre cei cinci fii ai defunctei Ducese de Alba. Cei doi au împreună doi copii, gemenii Luis Martinez de Irujo și Amine Martinez de Irujo. Iată de unde și apetența ei pentru regalități și „biletul” ei de intrare în înalta societate și în cercurile regale.

Ducesa de Alba a avut o viață foarte extravagantă. Deținea mai multe titluri nobiliare decât Regina Elisabeta şi s-a căsătorit cu un toyboy la 85 de ani. Uite AICI povestea.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Umar Kamani jpg
Tommy Hilfiger și Dee Ocleppo Hilfiger, GettyImages (5) jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
Shakira, GettyImages (4) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages (2) jpg
FotoJet Met 2024 jpg
George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg