Ce declara Romaniţa despre Adrian Iovan în urmă cu trei ani

21 ianuarie, 2014

Romaniţa, fosta soţie a lui Adrian Iovan, a putut fi contactată ieri, înainte ca decesul pilotului să fie anunţat, de reporterii Click!, în legătură cu tragicul accident aviatic din judeţul Cluj. Creatoarea de modă a fost şocată să afle că Adrian Iovan a aterizat forţat cu un avion utilitar. "Nu ştiu nimic", a spus Romaniţa Iovan. Mai târziu, când reporterii Click! au reluat convorbirea

Romaniţa, fosta soţie a lui Adrian Iovan, a putut fi contactată ieri, înainte ca decesul pilotului să fie anunţat, de reporterii Click!, în legătură cu tragicul accident aviatic din judeţul Cluj. Creatoarea de modă a fost şocată să afle că Adrian Iovan a aterizat forţat cu un avion utilitar.

"Nu ştiu nimic", a spus Romaniţa Iovan. Mai târziu, când reporterii Click! au reluat convorbirea cu aceasta, designerul a declarat: "Am încercat să-l sun, dar telefonul lui e deocamdată închis. Nu ştiu ce s-a întâmplat, în afară de faptul că un avion a aterizat forţat şi în rest nimic. Vă mulţumesc pentru înţelegere."

Adrian Iovan nu şi-a mai refăcut viaţa după divorţul de Romaniţa, din 2008. Cei doi s-au căsătorit în 2003 şi au împreună un băieţel, Albert, de şapte ani.

Citeşte şi:

Adrian Iovan s-a stins din viaţă

Vedetele, despre Adrian Iovan

Şerban Huidu, despre vinovaţii în cazul accidentului lui Adrian Iovan

În urmă cu mai bine de trei ani, creatoarea vorbea într-un interviu pentru OK! despre relaţia cu fostul ei soţ, în condiţiile în care Romaniţa îşi refăcuse viaţa, dar o lega un copil de regretatul pilot.

Tu şi Adrian de ce aţi divorţat, de fapt? Nu vreau să vorbesc despre asta, să aduc în prim plan lucruri care ţin de trecut. Cât de des vine Adrian să-l vadă pe fiul vostru, Albert? Păi, Adrian vine să-l ia, nu să-l vadă. Cât de des poate. Şi cât de des vrea Albert. Dacă vrea să-l vadă pe tata, vine imediat şi-l ia. Dacă pleacă la tata pentru trei zile şi el vrea înapoi la mama după numai două ore, vine şi-l aduce. Suntem într-o relaţie civilizată. Aşa e şi nor­mal, pentru că avem o preocupare şi o grijă su­premă pentru creşterea şi educarea lui Albert.

Tu şi Adrian de ce aţi divorţat, de fapt?

Nu vreau să vorbesc despre asta, să aduc în prim plan lucruri care ţin de trecut.

Cât de des vine Adrian să-l vadă pe fiul vostru, Albert?

Păi, Adrian vine să-l ia, nu să-l vadă. Cât de des poate. Şi cât de des vrea Albert. Dacă vrea să-l vadă pe tata, vine imediat şi-l ia. Dacă pleacă la tata pentru trei zile şi el vrea înapoi la mama după numai două ore, vine şi-l aduce. Suntem într-o relaţie civilizată. Aşa e şi nor­mal, pentru că avem o preocupare şi o grijă su­premă pentru creşterea şi educarea lui Albert.

Citeşte restul interviului aici!Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}