Ce face Ionuţ de la „Insula iubirii“? Iată cum arată acum concurentul care se visează ispită

9 octombrie, 2018
1 ionut insula iubirii 5 jpg jpeg

În cel mai nou sezon al emisiunii „Insula iubirii“, unul dintre concurenţi, Ionuţ, a ieşit în evidenţă prin comportament, însă şi prin faptul că a recunoscut public că vrea ca în sezonul viitor să participe din nou la emisiune, dar din postura de ispită.

Ionuţ de la „Insula iubirii“, care a ajuns în Thailanda alături de Mirela, de partenera lui, nu s-a ferit să le spună reporterilor că, în momentul de faţă, cea mai uşoară cale de a ajunge la emisiunea de la Antena 1 era să fie concurent. Cea care l-a dat prima de gol pe Ionuţ a fost chiar iubita lui, care a afirmat că el visează să devină celebru.

În ediţia de luni seară, Ionuţ de la „Insula iubirii“ a fost întrebat dacă ar accepta ca în sezonul viitor să fie ispită, iar el a răspuns, fără să stea pe gânduri, că da. La auzul acestor vorbe, dar şi din cauza imaginilor pe care le-a văzut cu el, Mirela a anunţat public că se desparte de el şi că se consideră o femeie singură şi liberă.

image

Şi, pentru că Ionuţ se visează ispită, el postează pe reţelele de socializare fotografii prin care vrea să demonstreze că este un magnet pentru femei. Până în prezent, el are pe Instagram aproape 20.000 de fani şi primeşte la fiecare fotografie mii de like-uri. Iar în niciuna dintre imagini nu este alături de Mirela, cea alături de care a ajuns în Thailanda!Recente pe Ok! Magazine

Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg