Ce frumoasă e logodnica lui Ray Liotta! Unicul copil al actorului i-a făcut cunoștință cu Jacy Nittolo

27 mai, 2022

Când îndrăgitul star din „Goodfallas” și-a pierdut viața brusc și inexplicabil, la numai 67 de ani, a lăsat în urma sa o planetă întreagă care să-i ducă dorul, o familie îndurerată și pe cea care urma să-i devină soție întrebându-se la nesfârșit de ce s-a întâmplat una ca asta.

image

Starul hollywoodian a murit în somn în cursul zilei de ieri, 26 mai, în timp ce se afla în Republica Dominicană pentru a filma la producția „Dangerous Waters”. Iar logodnica lui, Jacy Nittolo, era cu el atunci când acesta și-a dat ultima suflare. Dar cine este femeia care l-a cucerit pe starul din „Field of Dreams” și urma să-i devină soție?

Nittolo s-a născut pe 25 septembrie 1974, deci are 47 de ani, asta înseamnă că este cu aproape 20 de ani mai tânără decât cel care urma să-i devină soț. În momentul de față, îndurerata logodnică a lui Ray Liotta locuiește în Malibu și a fost crescută în California.

Jacy are patru copii din relațiile ei anterioare – pe Dax (24), Chazz (22), Jade (19) și Joey (11) – și este extrem de apropiată de unicul copil al regretatului actor, Karsen (23), care a fost concepută de Liotta cu fosta lui soție, Michelle Grace.

Drama logodnicei

Nittolo are un frate mai mic, la care se referă tot timpul ca fiind „un adevărat miracol” și cu care are o legătură specială mai ales de când acesta a fost implicat într-un accident auto extrem de grav, în 2000, care i-a pricinuit multe probleme serioase la creier.

image

Sora acestuia a relatat cu lux de amănunte pe Instagram că fratele ei a petrecut 10 săptămâni în comă, a suportat două operații pe creier și și-a petrecut luni bune din viață pe un pat de spital în Northridge Hospital Medical Center din Los Angeles, iar, după externare, a făcut toate tratamentele posibilie și imposibile pentru a se recupera.

Din 2017, Nittolo ocupă o funcție managerială, care, cel mai probabil, îi asigură un trai mai mult decât decent.

Prima întâlnire

Liotta a dezvăluit, în septembrie 2021, la „Live with Kelly and Ryan”, că fiica lui i-a făcut cunoștință cu Jacy după ce Karsen a fost la o petrecere organizată acasă la Chazz. Ray a recunoscut că n-a fost extrem de încântat de ideea de-a se implica într-o relație amoroasă cu Nittolo, la început, având în vedere că ea avea un copil de 10 ani la acea vreme și nicio intenție de-a se cupla cu un actor. În ciuda acestor lucruri, cei doi s-au apropiat unul de altul și au devenit un cuplu cât se poate de frumos.

Mai multe pentru tine...
image

Nu se știe exact când Ray și Jacy s-au întâlnit prima dată, însă Liotta a apărut pe Instagramul ei în februarie 2020, după ce frumosul cuplu participase împreună la Film Independent Spirit Awards. S-au logodit de Crăciun, în 2020, anunțându-și intenția de-a se căsători pe rețelele sociale.

Nunta care nu se va mai întâmpla

„Dorințele puse de Crăciun se îndeplinesc! I-am propus iubirii vieții mele să se mărite cu mine și slavă Domnului că mi-a dat un răspuns pozitiv!!!”, a comentat Liotta poza în care ea arată lumii întregi inelul de logodnă primit de la el.

Din păcate, cei doi n-au mai apucat să-și unească destinele. Pe 16 mai, Ray Liotta s-a stins din viață, spre stupoarea tuturor și suferința eternă a logodnicei sale, Jacy Nittolo.

Foto - Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg