Ce frumoasă e mezina Elenei Băsescu! Anastasia a împlinit 2 ani

4 iunie, 2020
7 mezina elenei basescu doi ani 1 jpg jpeg

Este sărbătoare în familia Elenei Băsescu! Mezina, micuţa Anastasia, împlineşte 2 ani!

În urmă cu doi ani, pe 4 iunie 2018, Elena Băsescu aducea pe lume al treilea său copil. Presa scria la cea vreme că mezina fostului preşedinte Traian Băsescu a născut o fetiţă, luni dimineaţă, 4 iunie 2018. Elena Băsescu a născut prin cezariană. Traian Băsescu anunţase deja data la care mezina familiei urma să vină pe lume: „Se pare că pe data de 4 iunie pentru că aia mică nu a venit încă în poziţie să iasă, nu vrea…Ceilalţi doi au venit prematur, şi Traian şi Sofia. Asta mică, a treia, este hotărâtă să stea până în ultima zi.”, spunea Traian Băsescu. 

Numele nu i l-a ales nici mama Elena, nici bunicul, ci tatăl ei, Cătălin Gheorghe, cunoscut în lumea mondenă ca Tomată. „Am hotărât ca numele să-l aleagă Cătălin. Asta şi pentru că, în familia lui, nu sunt fetiţe”, mărturisea Elena Băsescu într-un interviu. Din păcate, părinţii ei nu mai formează un cuplu. 

stanga
dreapta
1 mezina elenei basescu doi ani 6 jpg jpeg
2 mezina elenei basescu doi ani 5 jpg jpeg
3 mezina elenei basescu doi ani 4 jpg jpeg
4 mezina elenei basescu doi ani 3 jpg jpeg
5 mezina elenei basescu doi ani 2 jpg jpeg
6 mezina elenei basescu doi ani 1 jpg jpeg

Iată că acum, micuţa Anastasia a împlinit 2 ani. Mama ei i-a făcut o bucurie, au pozat împreună într-un cadru superb, iar apoi au arătat pozele în mediul online. Sunt superbe! Priviţi în galeria foto!

2 mezina elenei basescu doi ani 5 jpg jpeg

Elena Băsescu şi tatăl Anastasiei s-au despărţit după o relaţie de 2 ani

S-au iubit, au făcut împreună un copil, dar s-au despărţit. Aceasta este, pe scurt, povestea Elenei Băsescu şi a lui Cătălin Gheorghe, cunoscut în lumea mondenă ca Tomată. Relaţia Elenei Băsescu cu Tomată a ţinut doi ani, timp în care cei doi au devenit şi părinţii unei fetiţe, Anastasia, cel de-al treilea copil al fiicei lui Traian Băsescu, ea având un băiat şi o fată şi cu Bogdan Ionescu (Syda).

Informaţia potrivit căreia Elena Băsescu şi Cătălin Gheorghe s-au despărţit a fost oferită în exclusivitate de WOWbiz, care notează că fiica fostului preşedinte al României a mers singură la botezul fiicei Elenei Udrea. Se pare că cei doi şi-au spus adio în vara lui 2019. 

Foto: Facebook Elena BăsescuRecente pe Ok! Magazine

jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg