Ce nume va purta al treilea băieţel al Adelei Popescu. Prezentatoarea e în al doilea trimestru de sarcină

22 februarie, 2021
1 adela popescu nume al treilea copil jpg jpeg

AI treilea copil va fi tot băieţel! Adela Popescu şi Radu Vâlcan se gândesc deja la numele pe care o să îl poarte micuţul care creşte acum în burtica prezentatoarei. Au câteva variante!

Adela a mărturisit că şi ea şi Radu Vâlcan şi-a dorit mult al treilea copil. Ea a declarat recent: ”Radu şi-a dorit foarte mult un al treilea copil, cred că de fapt îşi dorea o fetiţă. Când a aflat că e băiat, a zis: <Nu pot să cred că o să avem patru copii! >. Adică, dacă ai trei băieţi, mai faci unul ca să-ţi iasă şi o fetiţă.”.

Prezentatoarea de la Pro TV este acum însărcinată în patru luni, cu cel de-al treilea băieţel, şi se gândeşte deja la un nume pentru el. Vedeta a spus că atât ea, cât şi soţul ei, Radu Vâlcan, au o anumită preferinţă: îşi doresc ca numele băieţelului să înceapă cu litera A şi a explicat de ce: ”Radu are un tatuaj cu ”A”, ... (este iniţiala de la numele fiinţelor dragi: Andrei, Alexandru şi Adela).

Printre numele preferate, pe care le-a numit Adela Popescu se numără: Aurel şi Anton. Prezentatoarea le-a spus telespectatorilor în direct la Pro TV că aşteaptă şi de la ei propuneri: ”Dacă au inspiraţie, ne pot oferi şi nouă nişte variante. Cu ”A”, da să fie şi nişte nume sofisticate, ca şi celelalte două - Andrei şi Alexandru”.

adela popescu si radu valcan jpg jpeg

Adela Popescu, despre relaţia cu Radu Vâlcan: ''M-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deşteaptă şi cea mai importantă''

Adela Popescu trăieşte cea mai frumosă etapă a vieţii ei. Se bucură pur şi simplu de viaţă alături de Radu Vâlcan şi de cei doi băieţi ai lor, Andrei şi Alexandru. Vedeta crede că nu ar fi reuşit să ajungă la acest echilibru dacă lângă ea nu s-ar fi aflat un om care să o susţină cu tot sufletul. ”Radu, de la început, m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deşteaptă şi cea mai importantă. M-a făcut să fiu o soţie bună prin faptul că m-a valorizat, m-a pus pe un piedestal”, a spus Adela în podcastul podcastul lui Mihai Morar, „Fain & Simplu”.

„Eu am avut parte de tot succesul din lume fără să mi-l fi dorit. Am jucat în serialele cele mai urmărite din aceasta ţară, timp de 11 ani, zi de zi. Întotdeauna m-am uitat la mine ca la un caz, eu nu am fost niciodată acolo. Succesul ăla nu eram eu!”. Adela este convinsă că adevărata performanţă este să ajungi să priveşti la fel de detaşat şi eşecul: „Toate lucrurile care au fost catalogate drept eşec în viaţa mea, au fost paşi înainte către ceva mai bun!”. În ceea ce priveşte parenting-ul, Adela Popescu este convinsă că cea mai bună lecţie în creşterea copiilor ei este exact felul în care a fost ea educată de părinţii ei, cadre didactice în satul Şuşani. Dar unde începe autoritatea şi unde începe dragostea când vine vorba de educaţie, iată un subiect despre care ea spune cu mâna pe inimă că o preocupă: „Nu ştiu dacă copiii mei sunt bine crescuţi. E subiectul care mă consumă cel mai mult. Nu-mi dau seama dacă energia casei este cea care construieşte caracterul unui copil. Copiii devin ceea ce văd şi atunci nu cumva ar trebui noi să ne direcţionăm atenţia şi obiceiurile în funcţie de ce ne dorim de la ei ca rezultat?”.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg