Ce s-a întâmplat între Jack Nicholson şi sora Reginei Elisabeta?

31 august, 2015
1 jack nicholson easy rider jpg jpeg
image

La această legătură chiar nu ne aşteptam, dar iată încă o dovadă că lumea e mică. Mai ales cea a celebrităţilor. Ei bine, în volumul său, Can I Go Now? The Life of Sue Mengers, Hollywood’s First Superagent, autorul Brian Kellow susţine că năbădăiosul actor Jack Nicholson (acum în vârstă de 78 de ani) ar fi avut-o, odată, în vizorul cuceririlor sale chiar pe sora Reginei Elisabeta a II-a, defuncta Prinţesa Margareta.

Totul s-a întâmplat la o petrecere VIP organizată în onoarea Margaretei, care a avut loc la Los Angeles, în anul 1979, acolo unde un tânăr Jack Nicholson i-a oferit prinţesei britanice cocaină. Acesta ar fi fost o încercare din partea lui Jack de a o cunoaşte mai bine pe cea care a trecut în nefiinţă în anul 2002, însă sora Reginei a refuzat drogurile, petrecând mare parte din seară dansând şi consumând cocktailuri cu John Travolta.

La petrecerea în cauză a participat crema de atunci a Hollywoodului, precum Sean Connery, Robin Williams sau Barry Manilow. Nicholson a venit însoţit de iubita lui de atunci, actriţa Anjelica Huston, dar asta nu l-a oprit din a flirta pe faţă cu Prinţesa Margareta, care, în rochia ei neagră Dior, a fost în centrul atenţiei.

image image

Conform celor scrise în cartea citată mai sus, Margareta a rămas la petrecere până la ora 12.30, dansând în mod repetat cu Travolta, până când amicul ei, Prinţul Rupert Loewenstein a condus-o acasă.

image


Recente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg