Ce se întâmpla cu sezonul 9 X Factor. Au fost anunţate schimbări după pandemia de coronavirus

10 iunie, 2020
6 sezonul 9 x factor 2020 2 jpg jpeg

X Factor începe preselecţiile pentru a găsi câştigătorul celui de-al 9-lea sezon. Aşteptarea a luat sfârşit pentru fanii emisiunii şi, după un an de pauză, show-ul începe din nou! Au apărut şi schimbări din cauza pandemiei de coronavirus!

X Factor îşi caută câştigătorul sezonului cu numărul 9 al emisiunii, iar cei interesaţi se pot deja înscrie la casting! Oricine crede că are ”factorul X” se poate înscrie pe http://casting.a1.ro/xfactor/, urmând apoi ca preselecţia să fie apoi făcută de o echipă de specialişti, care au în vedere calităţile artistice.  Pentru a se putea înscrie, fiecare concurent trebuie să fi împlinit 14 ani, iar minorii vor fi însoţiţi de un reprezentant legal la audiţii.

Anul acesta, audiţiile vor avea loc la Bucureşti, nu şi în alte oraşe din ţară, aşa cum fanii X Factor erau obişnuiţi. În sezonul cu numărul 8, Delia a reuşit să cucerească pentru a doua oară marele premiu X Factor alături de Bella Santiago, după ce în 2013 Florin Ristei, discipolul artistei, a dus acasă marele trofeu.

Timp de un an, în 2019, emisiunea nu a fost filmată. Din diverse motive, producătorii şi conducerea postului au decis să suspende show-ul pentru o perioadă. Iată că a revenit, spre bucuria fanilor. 

5 sezonul 9 x factor 2020 1 jpg jpeg

Povestea incredibilă de viaţă a Bellei Santiago, câştigătoarea X Factor 2018! A trăit în sărăcie

După ce în urmă cu patru ani a cucerit publicul de la Pro TV, reuşind să ajungă până în marea finală „Românii au talent“, pe care însă nu a reuşit să o câştige, Bella Santiago a făcut furori şi la Antena 1, aici reuşind să pună mâna pe trofeul „X Factor“. Artista, care este născută în Filipine şi are 30 de ani, a participat în 2018n şi la Eurovision România, unde a reuşit să ajungă până în finală alături de trupa Jukebox, astfel că publicul din ţara nostră era obişnuit cu apariţia ei.

În momentul în care a fost anunţă ca fiind marea câştigătoare „X Factor“ 2018, Bella Santiago a căzut în genunchi şi a început să plângă, fiind îmbrăţişată de Delia, cea care i-a fost antrenor la celebrul show de la Antena 1. „Sunt mândră că sunt româncă. Nu am cuvinte să vă mulţumesc. Nu pot să cred. Visez“, au fost cuvintele spuse de Bella Santiago.

Cu toate că la televizor a părut foarte încrezătoare în sine şi a afişat mereu un zâmbet larg, artista ascunde o poveste incredibilă de viaţă. Bella Santiago a venit în România pentru a câştiga bani pe care să-i poată trimite acasă, acolo unde familia ei trăieşte într-o mare sărăcie.

Foto: Antena 1Recente pe Ok! Magazine

Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg
Brian May facut cavaler de Charles jpg
Lindsay Lohan  si Bader Shammas   profimedia 0735561493 jpg
3 gabriela firea dubla aniversare pe litoral vacanta cu familia la mare 2 jpg jpeg
Alejandro Lococo ©Manuel Kovsca PSPC  DSC9139 Jan 31 2023 jpg
Bennifer la noua casă, Profimedia (1) jpg
Ashley Graham și Hugh Grant, Profimedia (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}