Ce se întâmplă în casa lui Dan Badea de când a devenit părinte. Abia acum îi înţeleg pe pãrinţii noştri

22 august, 2019
1 dan badea tata 3 jpg jpeg

Dan Badea recunoaşte că viaţa i s-a schimbat în mod radical după ce a devenit părinte. Prezentatorul show-ului iUmor a povestit cum arată momentele pe care le petrece alături de Arias Dan Ioan.

  „Lãsând orice glumã la o parte, am senzaţia cã abia acum a început viaţa. Viaţa alãturi de Arias este o binecuvântare, o surprizã permanentã. Nu te pregãteşte nimeni pentru ce va urma, indiferent câte filme vezi, ce citeşti sau câţi prieteni cu copii îţi spun ce o sã te aştepte. Când ajung acasã dupã o zi întreagã de filmãri la iUmor, cum se întâmplã în aceastã perioadã, oricât aş fi de oboşit, mã resetez, mã încarc, am un scop!”, a mãrturisit Dan Badea, care a mai completat: „Am fost alãturi de soţia mea în sala de naşteri, iar momentul în care i-am auzit vocea prima oarã…nu conştientizezi cã ai dat naştere unei vieţi, pânã nu-i auzi glãsciorul. Atunci ne-a topit pe amândoi şi de atunci topiţi suntem!”.

 Ba mai mult, actorul a admis l-a avut mereu drept exemplu pe colegul sãu de la iUmor: „Şerban mi-a fost model. Felul în care el se poartã, modul în care reacţioneazã el faţã de copiii lui, bucuria cu care vorbeşte cu şi despre ei mi-a dat şansa sã îmi poiectez felul în care îmi doream sã fie şi relaţia mea cu fiul meu. Acum, când vãd pãrinţi pe stradã cu copii, îmi vine fiecãruia în parte sã le fac câte o statuie, pentru cã ştiu cât e de greu. Abia acum îi înţeleg pe pãrinţii noştri, grija permanentã pe care o aveau pentru noi, pe care înainte de a avea copilul tãu nu o înţelegi!”, a mai declarat Badea.                   Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate