Ce tragedie! Un cunoscut actor şi-a pus capăt zilelor după ce şi-a procurat de pe Internet o substanţă fatală

15 octombrie, 2021
1 matthew mindler jpg jpeg

O adevărată tragedie, care trage un semnal de alarmă în ceea ce priveşte posibilitatea de a-ţi procura online produse care pot face un mare rău, uneori, ca în cazul de faţă, iremediabil.

Actorul Matthew Mindler s-a sinucis după ce şi-a procurat de pe Internet, de pe un site foarte cunoscut, o substanţă toxică şi periculoasă.

Cu doar 15 dolari, Matthew Mindler şi-a cumpărat moartea. Asta după ce s-a documentat, tot online, cum îţi poţi pune capăt zilelor, a povestit, îngrozită, mama tânărului.

Concluziile analizelor toxicologice atestă că moartea tânărului de doar 19 ani a fost provocată de ingerarea unei cantităţi semnificative de nitrit de sodiu, atenţie, o substanţă folosită în anumite condiţii în industria alimentară ca aditiv alimentar (cu codul E 250) în procesul de conservare a produselor din carne în concentraţie de 0,4 - 0,5 % în amestec cu sarea de bucătărie.

Nitritul de sodiu stabilizează culoarea roşie a cărnii (formând, în combinaţie cu mioglobina, un pigment de culoare roşie, nitrosomioglobină, care participă la păstrarea aspectului proaspăt al produselor conservate) şi are un efect antibacterian.

În farmacologie şi chimie, serveşte la sinteza substanţelor colorante pe bază de azot, sau în tehnologia de galvanizare a metalelor şi pentru prepararea materialelor anticorozive. Din cauza unor intoxicaţii cu azotat de sodiu, din anul 1980 este admis procentul maxim de 0,5% în saramurarea cărnurilor.

Mama lui Matthew Mindler a declarat că tânărul suferea de anxietate şi că şi-a cumpărat substanţa decis să-şi termine socotelile cu viaţa. Monica Mindler a povestit devastată cum a găsit în calculatorul băiatului un link edificator, în istoricul de căutări.

S-a interesat cum poate muri fără dureri, a afirmat cutremurată mama băiatului şi este indignată cum de poate oricine să achiziţioneze aceste substanţe periculoase. Amazon nu a comentat încă acuzele mamei, dar femeia vrea să atenţioneze toate familiile care au tineri ce se luptă cu depresia sau anxietatea, să fie foarte vigilente.

Matthew Mindler a fost un copil vedetă, cunoscut pentru rolul său din „Our Idiot Brother”. Avea doar 19 ani când a fost găsit mort, după ce iniţial a fost dat dispărut de la Universitatea Millersville, unde era student în anul I.

Un comunicat de presă al şcolii a afirmat că Mindler a dispărut de marţi seara şi a fost raportat dispărut la poliţia universitară „după ce nu s-a întors în camera sa şi nu şi-a sunat înapoi familia”.

Studentul a fost văzut ultima dată mergând de la reşedinţa sa în jurul orei 20:11. ora locală de marţi seară.

Mindler s-a făcut prima oară remarcat într-un episod din 2009 din „As the World Turns”. A mai avut un rol în „Bereavement”, a apărut la „Last Week Tonight with John Oliver”, „Chad: An American Boy” şi în scurtmetrajul „Frequency”. S-a afirmat în comedia din 2011 „Our Idiot Brother”, iar ultimul său rol a fost în 2016.

Foto: Twitter, Instagram, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez și Ben Affleck, discuții tensionate, Profimedia (2) jpg
Simona Halep la gala Fundatiei Renasterea   Instagram (1) jpg
Daniel Nuta in serialul Groapa   Pro TV (2) jpg
Melania si Donald Trump candidatura pentru prezidentiale    Profimedia (2) jpg
Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
Magda Catone, alaturi de Doina Teodoru, Anda Sarbei si Maria Tapusa in serialul  Camera 609  FOTO Antena 1 (1) jpg
Adrian Stoica PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit cu Cristi Pitulice 5 jpg
oana zavoranu si sotul
cub marius elisei png
Jennifer Aniston, Getty jpg
Demi Moore la Paris, Foto Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie în Vogue de noiembrie, Instagram PNG
Joan collins (2) jpg
FotoJetCristeaMeghan jpg
oana zavoranu c 1260x709 1 jpg
Generatia de aur, Instagram (5) (1) jpg