Cei mai bătrâni tătici de la Hollywood

1 aprilie, 2010
highres 00000401070489 jpeg

La vârsta la care ar trebui să joace pe genunchi primii nepoţi, starurile de la Hollywood continuă să procreeze şi, în loc să-şi facă planuri de pensie, schimbă scutece şi fierb biberoane. Warren Beatty avea 63 de ani atunci când a venit pe lume ultimul său copil, a cărui mamă este Annette Bening, iar Paul McCartney împlinise 61 când fosta soţie, Heather Mills, a adus-o pe lume pe cea de-a doua sa fiică, Beatrice.

La vârsta la care ar trebui să joace pe genunchi primii nepoţi, starurile de la Hollywood continuă să procreeze şi, în loc să-şi facă planuri de pensie, schimbă scutece şi fierb biberoane.

Warren Beatty avea 63 de ani atunci când a venit pe lume ultimul său copil, a cărui mamă este Annette Bening, iar Paul McCartney împlinise 61 când fosta soţie, Heather Mills, a adus-o pe lume pe cea de-a doua sa fiică, Beatrice.

image

Tot din seria taţilor de peste 60 de ani face parte şi cântăreţul Rod Stewart, care, la 61 de ani, întâmpina venirea pe lume a celui de-al şaptelea copil. Rod are şapte moştenitori, făcuţi cu cinci neveste. Se pare că „Regele westernurilor“, Clint Eastwood, îi calcă pe urme lui Stewart, pentru că şi el are tot şapte fii, de la cinci femei diferite. Ultimul născut Eastwood a venit pe lume atunci când tatăl lui avea 65 de ani, iar mama, Dina Ruiz, doar 30.

image

Vedeta televiziunii americane, Larry King, a devenit părinte la vârsta de 66 de ani, fiind cel mai în vârstă tătic dintre vedetele enumerate. Actorul Gary Busey a avut primul copil în 1971, la 27 de ani. Anul acesta, în februarie, s-a născut cel de-al doilea fiul al său, Luke. Busey numără 65 de primăveri.

image

Pe lângă tăticii-seniori de peste 60 de ani, sunt şi exemple de vedete ceva mai tinerele la care a venit barza. Kevin Costner avea 54 de ani când a venit pe lume, în 2009, ultimul lui fiu, botezat Hayes. Recent, actorul a anunţat că el şi cea de-a doua soţie, Christine Baumgartner, vor deveni din nou părinţi, la vară. Acesta va fi cel de-al şaptelea copil al lui Costner.

image

Un alt sex-simbol de la Hollywood, Mel Gibson, şi-a părăsit soţia, cu care a avea şapte copii, pentru amanta mai tânără, Oksana Grigorieva. Gibson (54) şi Grigorieva sunt, din noiembrie 2009, părinţii micuţei Oksana, cel de-al optulea copil al actorului. Mezinul lui Jack Nicholson a venit pe lume când actorul avea 54 de ani, iar Mick Jagger avea 57 de ani cand a devenit tată pentru ultima dată. Jagger are şapte copii cu patru femei şi este deja bunic.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}