Cele mai reuşite figuri de ceară

5 iulie, 2010

În zilele noastre, aproape orice persoană care a apărut de câteva ori pe prima pagină a ziarelor primeşte o figură de ceară la muzeele Madame Tussauds. Nu toate copiile celebrităţilor aduc bine cu originalul, dar sunt unele care cu siguranţă ar băga spaima-n vizitatori, convinşi că au de-a face cu oameni în carne şi oase.

Paris Hilton

Mulţi simt nevoia să se uite de două ori înainte de-a spune convinşi care dintre cele graţii este moştenitoarea imperiului Hilon. Nota 10 pentru această figură de ceară! Nu numai că seamănă fizic cu vedeta, dar a surprins foarte bine şi atitudinea acesteia.

Shiloh Jolie-Pitt

Primul născut al celui mai cunoscut cuplu de actori din lume este şi primul bebeluş care are propria figură de ceară. Imaginea cu Angelina, Brad şi fetiţa aşezată într-un pătuţ este una inedită în cadrul Madame Tussauds. Cum toţi bebeluşii seamănă între ei, credem că artiştilor celebrului muzeu nu le-a fost foarte greu să creeze statueta.

Barack Obama

Statuia preşedintelui Statelor Unite este un alt exponat bine realizat. Văzându-l de departe, te aştepţi ca acest Barack să înceapă dintr-un moment într-altul să-şi ţină discursul.

Marilyn Monroe şi JFK

Povestea de dragoste dintre legendara actriţă şi John F. Kennedy rămâne una dintre cele mai picante ale tuturor timpurilor. De aceea, cele două personalităţi nu puteau fi expuse decât împreună, într-un context voit romantic.

Madonna

Această statuie nouă de ceară a Madonnei nu este şi cea mai fericită. E drept că trupul sculptat şi costumaţia sexy amintesc de Regina Pop, dar chipul nu prea are trăsăturile acesteia. Faţa ei este mult mai tânără şi mai feminină, probabil aşa cum şi-ar dori vedeta să fie şi-n realitate.

Jennifer Lopez

Această J.Lo de ceară este leită originalul. Statuia a reuşit să redea până în mici detalii senzualitatea divei latino, astfel încât vizitatorii muzeului în care este expusă sigur vor avea un mic şoc văzând-o.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}