Cele mai reuşite tatuaje ale vedetelor

10 martie, 2015
rp gallery 1423207465 miley cyrus puffer fish tattoo png png

Fiindcă sunt o modalitate de exprimare a personalităţii şi o metodă de-a atrage atenţia, voit sau nu, tatuajele sunt foarte populare şi-n rândul celebrităţilor. Fie pentru că vor să fie cool, fie că celebrează sau comemorează evenimente importante din viaţa lor,

Fiindcă sunt o modalitate de exprimare a personalităţii şi o metodă de-a atrage atenţia, voit sau nu, tatuajele sunt foarte populare şi-n rândul celebrităţilor. Fie pentru că vor să fie cool, fie că celebrează sau comemorează evenimente importante din viaţa lor, acestea nu se sfiesc să îşi ornamenteze corpul cu ajutorul artei.

Una permanentă, deci riscantă, totuşi... să vedem care sunt cele mai reuşite tatuaje ale vedetelor şi ce reprezintă fiecare.

Tatuajul lui Miley Cyrus

Imediat ce-a ieşit din umbra Disney, artista a început să experimenteze şi să încerce lucruri noi, riscante. Cum a fost şi arta tatuării, optând, printre altele, pentru un tatuaj foarte drăgălaş reprezentând un peşte balon, cel mai otrăvitor peşte din lume, de altfel. Miley a dorit să comemoreze moartea peştişorului ei.

image

Tatuajul Carei Delevingne

Unul din cele mai reuşite tatuaje ale vedetelor îl găsim şi pe pielea supermodelului, reprezentând al şaisprezecelea tatuaj pe care îl are: o stemă cu litera D, undeva pe coaste, lângă sânul stâng.

image

Tatuajul lui Justin Bieber

Alt tânăr care iubeşte tatuajele: rebelul de 21 de ani a ales un model frumos de această dată: o bufniţă grafică, într-un desen moder, foarte mare. E şi la modă un astfel de model, deh...

image

Tatuajul Rihannei

Frumoasa artistă a ales un model foarte riscant şi mar: în amintirea bunicii sale, Riri şi-a tatuat sub sâni o zeiţă cu aripi, Isis, “femeia completă”, cum o numeşte chiar ea. Chiar este unul din cele mai reuşite tatuaje ale vedetelor, unul care are şi o semnificaţie profundă pentru purtător.

image

Tatuajul lui Evan Rachel Wood

Frumoasa actriţă şi-a tatuat pe spate un citat al lui Edgar Allan Poe, “All that we see or seem is but a dream within a dream”. Destul de inspirat...

image
image

Tatuajul Victoriei Beckham

Poate nu unul din cele mai reuşite tatuaje ale vedetelor, dar cu siguranţă unul emoţionant, îi aparţine divei modei, soţia lui David Beckham, care şi-a tatuat pe linia coloanei: “I am mz beloved’s and my beloved is mine”, în ebraică. Desigur, şi David s-a tatuat la fel.

image

Tatuajele lui David Beckham

Evident că fostul fotbalist celebru s-a tatuat şi el de-a lungul timpului şi nu s-a ruşinat să le arate în toată splendoarea lor, în pictoriale.

(foto stânga)

Tatuajul Palomei Faith

Artista are mai multe tatuaje asemănătoare pe întreg spatele, reprezentând păsări – un simbol al libertăţii, independenţei, puterii, dar şi al delicateţei şi al iubirii.

image

FOTO GETTY Images, Social MediaRecente pe Ok! Magazine

Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
anca serea si adi
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg