Celia, goală în pat, în faţa lui Ştefan Floroaica! Declaraţia exclusivă a fostului războinic de la Exatlon

19 iulie, 2018
celia stefan floroaica jpeg

Celia, una dintre cele mai frumoase femei din România, şi Ştefan Floroaica, cel mai atrăgător „războinic“ de la Exatlon, au ajuns împreună. Şi asta nu este tot! Cei doi au fost surprinşi în timp ce dansau îmbrăţişaţi, ca un adevărat cuplu.

image

Din fericire sau din păcate, depinde din ce parte privim lucrurile, totul a fost doar un scenariu de videoclip, iar cei doi au fost împreună doar pe platoul de filmare. Pe lângă scenele în care apar îmbrăţişaţi, ei sunt şi protagoniştii unor cadre sexy, în care Celia apare aproape dezbrăcată în pat, iar Ştefan Floroaica îi urmăreşte cu privirea mişcările lascive.

„Înainte să terminăm tot ce aveam de filmat în Timişoara, mi s-a făcut rău. Nu am făcut faţă filmărilor până la capăt, aşa că a trebuit să mai tragem câteva cadre şi în Bucureşti. Constrânşi de scenariu, a trebuit să scostem la iveală talentul actoricesc. Eu şi Ştefan Floroaica am fost actorii principali într-o poveste de dragoste. Jucăm rolul de iubiţi“, a spus Celia.

„Celia e un artist complet şi un om foarte fain. Mi-a plăcut de ea încă de prima oară când ne-a auzit la telefon, iar întâlnirea a fost şi mai plăcută. Ea reuşeşte să transmită întotdeauna un vibe potiv şi să îţi dea o stare de bine. E prima mea experienţă ca actor într-un videoclip, a fost foarte diferit faţă de Exatlon. Întotdeauna mi-am dorit să fiu actor, mi-a plăcut foarte mul această experienţă şi sper să mai colaborez cu Celia sau cu alţi artişti“, ne-a spus în exclusivitate Ştefan Floroaica.Recente pe Ok! Magazine

Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg