Cenuşa lui Alexander McQueen, împrăştiată în Scoţia

22 iunie, 2010

Membrii familiei regretatului creator de modă i-au împlinit acestuia ultima dorinţă: i-au împrăştiat cenuşa într-un sat din Scoţia. Lumea modei a deplâns trecerea în nefiinţă a faimosului designer pe 10 februarie, când trupul său a fost găsit prăbuşit la podea în apartamentul lui.

Membrii familiei regretatului creator de modă i-au împlinit acestuia ultima dorinţă: i-au împrăştiat cenuşa într-un sat din Scoţia.

Lumea modei a deplâns trecerea în nefiinţă a faimosului designer pe 11 februarie, când trupul său a fost găsit prăbuşit la podea în apartamentul lui. Alexander McQueen s-a sinucis cu o zi înaintea înmormântării mamei sale, iar cenuşa sa a fost recent împrăştiată de rudele acestuia. Familia McQueen a ales insula Skye la rugămintea lui Alexander, exprimată în testamentul acestuia. „Cenuşa lui Lee Alexander McQueen a fost depusă pe insula Skye. Lee s-a simţit întotdeauna foarte bine acolo. I-au plăcut frumuseţea insulei şi liniştea pe care i-o dădea acest loc. Ultima dorinţă a lui Lee a fost ca cenuşa lui să fie depusă în satul Kilmuir din insula Skye”, stă scris într-un comunicat al familiei McQueen.Recente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg