Cesaria Evora a încetat din viaţă

17 decembrie, 2011

Diva desculţă, Cesaria Evora, a murit astăzi într-un spital din Republica Capul Verde, a anunţat ministrul culturii din această ţară, Mario Lucio Sousa.

Diva desculţă, Cesaria Evora, a murit astăzi într-un spital din Republica Capul Verde, a anunţat ministrul culturii din această ţară, Mario Lucio Sousa.

În vârstă de 70 de ani, artista a încetat din viaţă la aproape trei luni după ce a decis să renunţe la concerte, din cauza stării precare de sănătate. Cesaria Evora a trecut în ultimii ani prin mai multe intervenţii chirurgicale, inclusiv o operaţie pe cord deschis, în mai 2010.

"Nu am forţă, nu am energie. Vreau să le spuneţi fanilor mei: scuzaţi-mă, trebuie să mă odihnesc. Regret infinit că trebuie să fiu absentă din cauza bolii, aş fi vrut să mai ofer plăcere celor care m-au urmărit atât de mult timp", a declarat ea în mometul anunţului retragerii de pe scenă, în 23 septembrie.

Cesaria Evora s-a născut în Mindelo, în insula Sao Vincente, Capul Verde, pe 27 august 1941. Supranumită "diva desculţă", datorită apariţiilor pe scenă în picioarele goale, Cesaria Evora a fost cea mai cunoscută cântăreaţă de morna, un melanj între fado portughez si blues.Recente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg