Charles le transmite dragostea sa lui Harry și Meghan. Primul discurs al Regelui

10 septembrie, 2022

Charles s-a adresat pentru prima dată publicului în calitate de Rege al Marii Britanii și al Commonwealth-ului în cursul zilei de vineri, 9 septembrie.

image

„Vă vorbesc astăzi cu o tristețe profundă”, a declarat noul monarh britanic în mesajul său înregistrat, în care a vorbit despre regretata Regina Elisabeth a II-a ca despre „o sursă de inspirație și un exemplu” pentru el și restul membrilor familiei sale.

După ce a promis că respecte principiile Cdonstituției, regele i-a mulțumit „soției dragi”, Camilla Parker Bowles, devenită acum Regină Consoartă, pentru „ajutorul ei drag”.

„Viața mea se va schimba pe măsură ce-mi asum noua responsabilitate”, a spus Charles în primul său discurs în calitate de rege.

Surprinzător sau nu, Charles l-a adus în discuție pe fiul său cel mic, pe Prințul Harry, spunând „Vreau să-mi exprim dragostea pentru Harry și Meghan, care continuă să-și construiască viața în afara țării”.

Suveranul și-a continuat discursul cu anunțul că Prințul William este acum Prinț de Wales, iar Kate Middleton preia titlul pe care l-a avut Prințesa Diana, acela de Prințesă de Wales.

Charles a devenit rege după ce mama sa, Regina Elisabeta a II-a, a murit la vârsta de 96 de ani, la Castelul Balmoral din Scoția, în cursul după-amiezii de 8 septembrie 2022. „Regina a murit liniștită la Balmoral în această după-amiază”, a anunțat Palatul Buckingham despre Majestatea Sa, care a fost cel mai longeviv monarh britanic din istorie, cu o domnie de 70 de ani.

E de așteptat ca Charles să pornească într-un turneu în Marea Britanie la câteva zile după înmormântarea Reginei, lucru care face parte din planul post-mortem „Operațiunea Podul Londrei”.

În martie, surse regale au dezvăluit, în The Post, că Palatul Buckingham începuse pregătirea accesiunii lui Charles la tron.

În timp ce viața lui Charles se va schimba semnificativ, după cum singur recunoaște, același lucru se va întâmpla și cu soția sa. Parker Bowles a primit un nou titlu având în vedere că este soția Regelui Charles al III-a. Fosta Ducesă de Cornwall este acum Regină Consoartă.

Mai multe pentru tine...

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg