Cine este şi cu ce se ocupă fiul lui Ludovic Orban: "L-am crescut foarte liber". Tudor Orban a fost implicat într-un scandal în şcoala gimnazială

21 septembrie, 2020
4 cine e fiul lui ludovic orban jpg jpeg

Ludovic Orban apare zilnic în faţa camerelor de filmat, este prim-ministrul României. Dar care e viaţa lui de familie? Iată ce băiat mare are şi cu ce se ocupă aceasta!

Este activ în viaţa politică de zeci de ani, acum ocupă funcţia de prim-ministru, dar cine l-a susţinut pe Ludovic Orban întotdeauna? Probabil este vorba despre familia sa, despre soţie şi despre băiatul pe care îl are. Nu mulţi ştiu, dar Ludovic Orban are un fiul, pe Tudor Orban. Cu ce se ocupă tânărul, câţi ani are?

Mihaela Orban, soţia, i-a dăruit un fiu în urmă cu 21 de ani. Băiatul se pare că ar avea o fire mai retrasă, nu adoră ieşirile publice şi a încercat mereu să ascundă faptul că este fiul lui Ludovic Orban. Singurul moştenitor al primului ministru urmează cursurile Facultăţii de Matematică şi Informatică din cadrul Universităţii Bucureşti.

"Tudor participă încă de la 16 ani la olimpiade de matematică şi informatică. Are o minte brici şi un IQ mult peste medie. Îi plac mult călătoriile, dar şi desenul, pe care a reuşit să îl ducă la nivel de artă, deşi nu are studii de specialitate. Desenează grafitti la fel de fel de competiţii naţionale şi internaţionale, toate lumea se întreabă de unde are el un asemenea talent", declarau acum ceva vreme apropiaţii familiei. 

Acum, în pandemie, în luna iulie, Ludovic Orban a amintit despre fiul său, despre cum a refuzat aceasta să meargă la mare din cauza coronavirusului: "Baiatul meu nu s-a dus cu ei în Vama Veche. 14 zile după ce se duc prietenii lui în Vama Veche nu se mai întâlneşte cu ei", a declarat Orban pentru digi24.ro.

Regretata jurnalistă, Cristina Ţopescu, a fost una dintre puţinele persoane care a reuşit să îl facă pe Orban să povestească despre fiul său. În 2017, Cristina Ţopescu l-a avut ca invitat în emisiunea sa de la Canal 33 pe atunci Orban, care pe atunci ocupa fotoliul de deputat. "Merge pe 18 (n.r., acum are 21 de ani). E aplecat spre ştiinţele exacte, fizică, matematică, chimie... E şi în zona informaticii, dar spune că nu vrea să stea toată viaţa în faţa unui computer şi nu vrea să meargă spre IT. Mă bucur că învaţă, că e serios. L-am crescut foarte liber, l-am lăsat să dea cu capul de pragul de sus singur, nu l-am protejat. Am încercat să-i spun punctul de vedere. Nu am apelat la interdicţii, la pedepse, nici măcar nu l-am ameninţat că-l opresc. Au fost unele pedepse, dar neaplicat cu nervi, ci calm şi cu explicaţii. Am trecut de perioada asta, de la 15 ani nu am mai avut niciun motiv să-i aplic vreo pedeapsă. E pe propriile picioare, caută să-şi găsească rezolvări la toate problemele cu care se confruntă."

Se pare că în şcoala gimazială, Tudor Orban ar fi avut şi câteva neînţelegeri. Un coleg l-a pârât: "Aş vrea să-l spun pe fiul lui Ludovic Orban, care fumează şi vandalizează clădiri, pe care pictează grafitti. E în clasa a VII-a".Pe atunci, Ludovic Orban a primit cu amuzament acuzaţiile aduse fiului său:

"Va pot asigura că Tudor nu fumează, am foarte mare grijă în ceea ce priveşte acest aspect. Într-adevăr, el este foarte pasionat de desen, îşi petrece foarte mult timp şi acasă făcând acest lucru. Dar este vorba de artă, nu de mâzgălituri. A dezvoltat un interes pentru graffiti de când am mers împreună prin mai multe ţări din Europa, unde a văzut pereţi pe care erau desene foarte interesante. Este vorba de obiective turistice amenajate astfel, nu vandalizate. Chiar am avut o discuţie cu el şi i-am spus că îl voi anunţă atunci când consiliul local decide că anumite spaţii din Capitală să fie amenajate special pentru graffiti, iar acolo are voie să-şi încerce talentul."

Ce soţie elegantă are premierul Ludovic Orban! Rar apare la evenimente alături de politician

Mihaela Orban este o prezenţă discretă, fiind văzută foarte rar alături de soţul ei. Soţia lui Ludovic Orban este psiholog, psihopedagog şi directoarea unui grădiniţe private din Capitală. De asemenea, este şi consilier la o fundaţie unde se ocupă cu educarea copiilor şi tinerilor.

Despre averea celor doi soţi s-a vorbit pe larg, însă, acum cinci ani, Ludovic Orban câştiga anual din funcţia de deputat 59.068 lei, în timp ce soţia sa a primit venituri anuale de 30.070 lei de pe urma funcţiei de director la Asociaţia Miruna. 

Foto: Facebook, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston   GettyImages 1245316836 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
meghan- harry
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg