„Clanul” s-a reunit în weekend la nunta lui Denis Hanganu! Uite cine a intrat „în cadru”

11 septembrie, 2023

Protagonistul celui mai iubit serial de la Pro TV a spus „Adio!” burlăciei și un mare „Da” iubitei sale, Raluca.

reuniunea actorilor din Clanul la nunta lui Denis Hanganu cu Raluca   Instagram jpg

În plină „vară indiană”, a plouat cu nunți de vedete! Și actorul Denis Hanganu a făcut pasul cel mare vinerea trecută, chiar de Sfânta Maria mică, luându-și „Adio!” de la burlăcie. Protagonistul serialului „Clanul” de la Pro TV, în vârstă de 29 de ani, s-a căsătorit cu iubita lui, Raluca, de profesie medic chirurg, după o relație de cinci ani.

Pentru marea zi a uniunii lor de suflet, cei doi și-au dorit să petreacă în aer liber, alături de cei mai apropiați prieteni și membrii ai familiilor lor. Așa că Raluca și Denis Hanganu au ales pentru recepția nupțială o locație splendidă de pe malul lacului, Snagov Mansion, în mijlocul naturii, într-un decor de basm - în care, prin luna mai, colegul Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru și-au botezat mezina, pe Alegra.

Mirele a fost foarte elegant, alegând să poarte un costum negru cu papion, în timp ce mireasa a mizat pe simplitate, strălucind într-o rochie albă, pe corset cu fronseu și cu un șliț adânc pe picior.

Cum era de așteptat, la nunta lui Tudor Achim din cel mai iubit serial de acțiune de la Pro TV s-a întrunit tot „Clanul”, de la „Tătuțu’” George Mihăiță și „Pelicanu’” George Ivașcu, până la „gaborii” Marian Olteanu, Silviu Mircescu și Vladimir Drăghia, sosiți cu partenerele lor de viață, și până la „interloapa” Cătălina Grama, venită cu proaspătul ei soț, actorul Paul Ipate - care au încă proaspete în minte momentele dublei lor cununii, din Italia și România.

Elvira Deatcu a avut un weekend plin, căci, după nunta lui Denis Hanganu cu Raluca, a fost prezentă la căsătoria altui coleg de breaslă, actorul Vlad Zamfirescu cu actrița Diana Roman.

Cătălina Grama, interpretare de milioane în „Clanul”

Dacă până acum Tătuțu’ Măcelaru era în prim-plan, acum focusul este pe soția lui, Magda, rămasă fără copilul ei în disputa dintre clanuri. Interpretată magistral de Cătălina Grama aka Jojo, Magda va avea un rol foarte important pentru derularea acțiunii din sezonul al treilea al serialului „Clanul”. Ea se va alia cu fosta soție a lui Constănțeanu’, Sofia (Maria Obretin) și va jura să aducă Iadul pe pământ.

Totodată, Vera (Theo Rose), fiica cea mare a șefului de clan, va trăi momente de coșmar în pușcărie, după ce va fi atacată de un grup de deținute. Și, pe lângă durerea fizică, ea va trebui să se confrunte și cu durerea sufletească, după ce va trebui să ia o decizie grea. Căci, după ce ani de zile a fost la mijloc între Tătuțu’ (George Mihăiță) și David (Marian Olteanu) și i-a ținut pe toți legați, acum va trebui să aleagă între tatăl și fratele ei. Pe cine va sprijini în continuare și pe cine va trăda?

Astăzi, de la ora 20:30, serialul „Clanul” revine la Pro TV cu un nou sezon plin de suspans și adrenalină.

FOTO: Instagram, FacebookRecente pe Ok! Magazine

britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG