Confesiuni din culise! Ce spun nişte groupies despre aceste superstaruri?

10 octombrie, 2017
Untitled collage jpeg

Celebrităţile stârnesc pasiuni nimicitoare şi admiratoarele lor ajung astfel să trăiască momente memorabile alături de aceştia, despre care iată că vorbesc fără ezitare.

Prince

image

Odată ce şi-a schimbat numele în “Artistul cunoscut înainte ca Prince”, regretatul muzician nici n-a mai vrut să audă de numele Prince. De fapt, a fost atât de înverşunat ca să i se spună “The Artist Formerly Known As Prince”, încât lua nişte măsuri destul de drastice dacă nu i se respecta voinţa.

image

Una dintre admiratoarele lui înfocate, care s-a aflat prin preajma lui mult timp, a declarat următoarele: “Cântăreţul şi compozitorul era în stare să concedieze pe oricine care îi mai spunea Prince. Mai mult de-atât, avea spioni printre angajaţii lui care îi raportau constant dacă mai exista cineva care să îi spună altfel decât cum îşi dorea el. Cine greşea şi îi spunea Prince primea înştiinţarea că fusese dat afară fără ca să ştie măcar de unde i se trage.”

Steven Tyler

image

Toată lumea ştie că Liv Tyler este fiica rockerului Steven Tyler, însă puţini ştiu că mama ei este Bebe Buell, cântăreaţă, model, fost iepuraş Playboy şi mare admiratoare a lui David Bowie, Iggy Pop, Mick Jagger şi, bineînţeles, Steven Tyler. De fapt, l-a îndrăgit atât de mult pe acesta din urmă încât i-a făcut un copil.

image

Sau, mai bine spus, s-a întâmplat ca din aventura pe care Bebe a avut-o, prin anii ’70, cu leader-ul trupei Aerosmith să vină pe lume un copil, Liv, care şi-a cunoscut tatăl biologic la un moment dat în viaţa ei şi de-atunci este nelipsită din preajma lui Steven. “Exista o atracţie animalică între mine şi Steve şi o să îi fiu recunoscătoare întotdeauna pentru faptul că mi-a dat o fiică”, a declarat Bebe.

Mick Jagger & Keith Richards

image

Anita Pallenberg a fost una dintre cele mai faimoase groupies din anii ’70, era muza muzicienilor, nedezlipită de membrii trupei Rolling Stones. Inutil să mai spunem că au circulat numeroase zvonuri despre relaţia foarte apropiată dintre frumoasa femeie şi faimoşii rockeri. De pildă, se ştie că individa a avut o relaţie amoroasă cu Keith Richards şi Brian Jones în acelaşi timp.

Keith Richards

Dar, să fim serioşi, nici pe Mick Jagger nu l-a trimis la plimbare atunci când acesta s-a făcut interesat de ea. „Anita m-a speriat de moarte la un moment dat”, a mărturisit Richards fără să ofere prea multe amănunte la ce anume se referea. „Aproape că m-a omorât Anita”, a pus şi Jagger gaz pe foc decenii mai târziu.

Will.i.am

image

Rapperul trupei Black Eyed Peas a stârnit şi el pasiuni năucitoare în timpul succesului răsunător de care s-a bucurat formaţia lui ani la rând. Şi, drept urmare, Will.i.am a făcut şi el victime printre admiratoarele trupei. “O prietenă de-ale mele s-a culcat cu Will.i.am de la Black Eyed Peas şi ne-a înnebunit la cap luni în şir despre aventura ei fierbinte cu muzicianul”, a declarat, la un moment dat, o sursă.

image

Întrebat cum a fost experienţa lor la Sundance Film Festival, rapperul n-a negat deloc dezmăţul petrecut acolo şi a răspuns cât a putut de onest: “Păi, am cumpărat câteva baxuri de prezervative şi am folosit absolut toate prezervativele cumpărate”, a mărturisit faimosul muzician.Recente pe Ok! Magazine

nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg