Conrad Murray, lăsat să profeseze în continuare

16 iunie, 2010

Conrad Murray, acuzat de omucidere în cazul Michael Jackson, va putea să îşi practice meseria în continuare. Un judecător din Los Angeles a respins cererea de anulare a permisului de liberă practică al acestuia. Colegiul medicilor din California a cerut ca permisul de liberă practică al fostului medic al lui Michael Jackson să fie suspendat până la încheierea procesului în care acesta este implicat.

Medicul Conrad Murray, acuzat de omucidere în cazul Michael Jackson, va putea să îşi practice meseria în continuare în California. Un judecător din Los Angeles a respins cererea de anulare a permisului de liberă practică al acestuia.

Colegiul medicilor din California a cerut ca permisul de liberă practică al fostului medic al lui Michael Jackson să fie suspendat până la încheierea procesului în care acesta este implicat.

Michael Pastor, judecător la Curtea Superioară din Los Angeles, a declarat că nu dispune de autoritatea necesară pentru a lua o astfel de decizie şi a reamintit că medicul Murray şi-a văzut deja permisul de muncă restricţionat în urma unei precedente hotărâri judiciare.

Conrad Murray, în vârstă de 57 de ani, a fost acuzat că i-a administrat în mod abuziv Regelui muzicii pop mai multe medicamente , dintre care puternicul anestezic propofol. Acesta a cauzat moartea starului american la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009.

Decizia care interzice medicului Conrad Murray să administreze anestezice, inclusiv propofol, a rămas în vigoare cel puţin până la o audiere preliminară, programată pe 23 august.Recente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg