Creierul nu mai funcționează, dar inima continuă să bată. Anne Heche, declarată moartă!

12 august, 2022

Actrița a fost declarată în mod oficial moartă astăzi, la o săptămână de la accidentul auto pe care l-a făcut când a intrat cu mașina într-o casă din Los Angeles și mașina ei a luat foc.

image

Starul hollywoodian a fost internat de urgență la Centrul de Arși Grossman din spitalul West Hills din LA după impactul direct și puternic pe care l-a avut mașina ei cu peretele unei clădiri pe 5 august. Vedeta a fost ținută în viață de aparate până acum, lucru care se întâmplă și în prezent, în ciuda faptului că era în moarte cerebrală.

În cursul zilei de azi, 12 august, familia lui Anne a ieșit în presă cu o declarație publică, în care a precizat că îndrăgita vedetă a fost declarată decedată.

„Astăzi am pierdut o lumină puternică, un suflet bun și cât se poate de jolial, o mamă iubitoare, un prieten loial. Îi vom duce dorul lui Anne, dar ea va continua să trăiască prin fiii ei, prin munca pe care a făcut-o și lupta pe care a depus-o în proiectele sale caritabile”, stă scris în comunicatul familiei sale.

„Curajul ei de-a susține întotdeauna adevărul, de-a împrăștia un mesaj de dragoste și acceptare va continua să aibă un impact pe termen lung”, a continuat mesajul. 

Mai devreme, fosta ei iubită, Ellen DeGeneres, și-a exprimat tristețea pe Twitter la aflarea veștii de astăzi că vedeta nu mai avea șanse să supraviețuiască. „Astăzi este o zi tristă. Le transmit copiilor lui Anne, familiei și prietenilor ei toată dragostea mea”, a declarat aceasta.

Mai multe pentru tine...

Inima lui Heche continuă să bată datorită cuplării la aparatele care o mențin în viață, însă acest lucru nu înseamnă că actrița își va mai reveni vreodată. De fapt, a fost declarată decedată, având în vedere că se află în moarte cerebrală. Inima e menținută în stare de funcționare pentru simplul motiv că medicii îi iau, în acest moment, organele pentru a fi donate.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg