Cristiano Ronaldo a devenit tată

5 iulie, 2010

Starul portughez a postat ieri pe pagina sa de Facebook un mesaj şocant: „Cu mare bucurie şi emoţie, vă informez că am devenit de curând tatăl unui băieţel”. Niciuna dintre relaţiile fotbalistului n-au părut să anunţe o asemenea schimbare în viaţa lui. Acesta să fie unul dintre motivele pentru care Ronaldo a jucat sub aşteptări la Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud? Presa portugheză l-a pus la zid după înfrângerea suferită în faţa Spaniei, care a trimis Portugalia acasă în optimile de finală. Aşadar, să-şi fi spus cuvântul în evoluţia sa emoţiile maxime pe care i le-a adus statutul de tătic, ţinut secret la campionat? Şi dacă este adevărat, cine este mama copilului său?

Starul portughez a postat ieri pe pagina sa de Facebook un mesaj cel puţin surprinzător: „Cu mare bucurie şi emoţie, vă informez că am devenit de curând tatăl unui băieţel”.

Niciuna dintre relaţiile fotbalistului n-au părut să anunţe o asemenea schimbare în viaţa lui. Acesta să fie unul dintre motivele pentru care Ronaldo a jucat sub aşteptări la Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud? Presa portugheză l-a pus la zid după înfrângerea suferită în faţa Spaniei, care a trimis Portugalia acasă în optimile de finală. Presiunea la care a fost supus s-a văzut şi din gestul ruşinos care a şocat publicul: Cristiano (25) a scuipat în direcţia unei camere de filmat la ieşirea de pe teren, după meciul cu Spania. Aşadar, să-şi fi spus cuvântul în evoluţia sa emoţiile maxime pe care i le-a adus statutul de tătic, ţinut secret la campionat? Şi dacă este adevărat, cine este mama copilului său?

Ziarul portughez Correio da Manha susţine că băieţelul a venit pe lume în urmă cu o lună, iar mama lui este de naţionalitate americană, familia lui Ronaldo demarând deja toate procedurile pentru a aduce copilul în Portugalia, unde va fi crescut.

„Aşa cum am convenit cu mama copilului, care preferă ca identitatea ei să nu fie dezvăluită, fiul meu se va afla exclusiv în custodia mea. Nu voi mai da nicio altă informaţie despre acest subiect şi le cer tuturor să respecte dreptul meu (şi pe cel al copilului) la intimitate, cel puţin în chestiuni atât de personale ca acestea”, a mai scris Cristiano în mesajul postat duminică.

a precizat că reprezentanţii agenţiei Gestifute, care îl manageriază pe fotbalist, au confirmat ştirea că Ronaldo are un băieţel. Şi chiar actuala prietenă a lui Ronaldo, modelul rus Irina Shayk (24), a postat pe pagina ei de Facebook: "Iubitul meu este acum tatăl unui băiat". În schimb, naşul fotbalistului, Fernao Sousa, a declarat că nu ştie nimic despre acest lucru.

Foto: EPARecente pe Ok! Magazine

Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}