Cum a cucerit-o Răzvan Fodor pe Irina, soţia lui: "Aproape 4 luni am alergat-o cu patul"

20 mai, 2020
4 razvan fodor si sotia irina 1 jpg jpeg

Formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România de aproximativ 10 ani de zile. Răzvan Fodor a povestit cum a încercat să îşi cucerească soţia, iar ea era cea care îl ţinea în aşteptare.

Irina şi Răzvan Fodor au reintrat în atenţia publicului mai ales după ce el a câştigat finala Asia Express alături de Sorin Bontea. O serie de poveşti amuzante au ieşit la iveală şi depre căsnicia lui. S-a aflat cum a încercat să îşi cucerească soţia. Ea avea 19 ani când l-a cunoscut pe Răzvan Fodor. Era studentă la Facultatea de Jurnalism, iar cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare de la Buftea. Ea făcea figuraţie, iar el juca într-o telenovelă.

S-au îndrăgostit pe loc unul pe altul, dar a durat ceva timp până şi-au dezvăluit adevăratele sentimente. Răzvan Fodor a povestit în emisiunea "De Speak firu-n patru" de pe Youtube că el a fost cel care s-a ţinut după Irina şi a insistat câteva luni până când ea să cedeze.

„E un secret pe care îl ştie gaşca mea de apropiaţi, dar acum după 10 ani pot să-l împărtăşesc. Eu am cunoscut-o pe nevastă-mea în 2007. Secretul ar fi că am alergat-o cu patul pe la Leu, pe acolo la cămine, vreo 3 luni şi jumătate, ceva de genul ăsta.

Pe vremea aia treceai la „pierdute' după două săptămâni maxim. După ea am alergat vreo 3 luni, aproape 4. Cel mai mult de până acum, dar a meritat. Mi-am dat seama că ea e, ăsta a fost şi motivul real pentru care am insistat atât, că altfel fugeam de mult", a povestit râzând el. 

2 razvan fodor si sotia irina 2 jpg jpeg

Cum sunt Irina şi Răzvan Fodor după 10 ani de căsătorie

Într-un interviu exclusiv OK! Magazine, cei doi ne-am povestit cum erau la începuturile relaţiei lor şi cum sunt acum. 

Irina: De multe ori ne mirăm, pur şi simplu, unul de altul pentru că noi nu ne-am plictisit deloc. Nouă nu ni se pare că toate lucrurile astea s-au petrecut acum 13 ani.

Răzvan: Şi pentru că n-am mai făcut de mult un interviu de genul ăsta, am aşa un sentiment... Parcă n-aş povesti. Şi-ţi spun şi de ce: băi, mi se pare că nu le vine oamenilor să creadă. Avem prieteni apropiaţi cărora le povestim sincer despre noi. Şi când ajungem la subiectul „De ce ne certăm?“, râdem de înnebunim. Pentru că ne certăm de la cele mai neînsemnate chestii, cum ar fi: „Hai, măi, ţi-am zis să-mi aduci telefonul“. „Păi, da, măi, dar te-am rugat!“, „Hai, măi, dar nu fi absurd!“, „Băi, dar eşti absurdă!“. Înţelegi? Şi parcă e cu păcat aşa... Cei care vor citi pot spune: „Hai, daţi-vă-n colo, voi nu vă certaţi aşa, niciodată?“ Băi, nu ne certăm. Sau ne certăm de la nimic. Şi cred că mai bine nu povestim ca să ne lase Doamne Doamne în pace, să nu ne bage băţul prin gard în niciun fel.

Foto: OK! MagazineRecente pe Ok! Magazine

AnaMaria Prodan cimitir PNG
Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg