Cum am cunoscut-o pe Simona Sensual

19 iulie, 2010

La televizor de obicei te uiţi perplex. Nu mai e nici de râs şi nici de plâns. Întrebarea importantă e de unde vin astea?! Simona Sensual. Brăileanca. Nikita. Magda Ciumac. Naomi. Ce-i cu ele?! De ce apar la televizor?! De ce ştim cine sunt?! Una dintre explicaţiile care-mi plac vine de la Andrei Pleşu. “Românii acum votează asemănarea. Până în urmă cu ceva timp votau deosebirea.” Le plac cei ce le sunt asemenea. Par credibili. De ce apar Nikita, Magda Ciumac, Simona Sensual & asociaţii?! Explicaţia simplă e Dan Diaconescu. Explicaţia mea e că sunt multe emisiuni.

La televizor de obicei te uiţi perplex. Nu mai e nici de râs şi nici de plâns. Întrebarea importantă e de unde vin astea?! Simona Sensual. Brăileanca. Nikita. Magda Ciumac. Naomi. Ce-i cu ele?! De ce apar la televizor?! De ce ştim cine sunt?! Una dintre explicaţiile care-mi plac vine de la Andrei Pleşu. “Românii acum votează asemănarea. Până în urmă cu ceva timp votau deosebirea.” Le plac cei ce le sunt asemenea. Par credibili. De ce apar Nikita, Magda Ciumac, Simona Sensual & asociaţii?! Explicaţia simplă e Dan Diaconescu. Explicaţia mea e că sunt multe emisiuni. Faceţi un calcul câte talk show-uri sunt pe zi şi de câţi invitaţi e nevoie. Cei de la Acasă TV le-au lansat pe Nikita, Simona Sensual şi multe altele. Când? Când aveau suficient de multe conflicte în showbiz, încât nimeni nu le mai accepta invitaţiile. Era nevoie de personaje. Nevoia de personaje. Asta e cu astea.

Îl inviţi azi pe Bittman. Începi cu vedete cu apariţie şi discurs decent. Ăstora sunându-le telefonul întruna cu invitaţii la emisiuni, la un moment dat încep să refuze. Ei refuză, da emisiunea trebuie să se întâmple. Atunci sunt inventate personaje. Naomi, Nikita, Sexi Cutare. Astea sunt vedete maxim în scara blocului. Succesul lor e succesul clovnului de la circ. Disponibilitatea de a se face de râs public e cea care le face p-astea să fie invitate şi pe cei cu invitaţia să-şi ia la finalul lunii banii. Asta propune un nou tip de umor. Râzi de cineva, nu mai râzi cu cineva.

Mai departe. Dacă azi o ai invitată pe canapeaua emisiunii pe Nikita, mâine Dan Bittman te refuză. Nu poate sta a doua zi în ipostaza în care a stat ieri aia. Aşa eşti obligat să continui cu Naomi. Şi de aici începe drama. Că ăştia au apărut pe TV ca oameni de care să râzi. Prin repetiţie televiziunile au uitat care-i treaba cu ei. Şi ţi-i vând în promouri ca vedete. Ţin minte că, la un moment dat, sub faţa lui Dârţă pe ecran stătea titlul “drama unei vedete”. Dramă există, vedeta nu e. Asta ca s-o lămurim.Recente pe Ok! Magazine

Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}