Cum arată acum copilul adoptat de Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru. Iată cât de mare s-a făcut India Roxana

4 iunie, 2020
12 dragos bucur si familia jpg jpeg

Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru au împreună o familie frumoasă. Nu apar des la TV, însă în mediul online publică poze cu copiii lor, chiar şi cu fetiţa pe care au adoptat-o în urmă cu aproximativ trei ani de zile. 

Ei au dovedit că se poate, ei au arătat tuturor ce bucurie imensă trăiesc alături de copilul lor adoptat! În 2017, cei doi făceau publică vestea că au adoptat un copil. Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru au făcut toate actele necesare, au urmat toate indicaţiile şi aşa au reuşit să o adopte pe India Roxana, o fetiţă de etnie romă. Pe atunci, micuţa avea doar cinci ani. 

Iată că timpul a trecut, India Roxana s-a acomodat în noua ei familie. Creşte alături de alţi doi copii, Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru au doi copii biologici, pe Sofia, în vârstă de 15 ani, şi un băieţel, Kadri care are cinci ani. Din punct de vedere fizic există diferenţe între copii, Indira Roxana are tenul mai închis la culoare, părul ondulat, în timp ce fraţii săi sunt blonzi, au tenul deschis. Acestea contează însă mai puţin, iubirea părinţilor şi dăruirea lor e cea mai importantă. 

Micuţa se bucură de viaţa ei de acum, are 8 ani şi, după cum au spus şi fanii în mediul online când au văzut imaginile cu ea, totul este bine: "În sfârşit, cea mică nu mai are atâta tristeţe în privire… Nu cred că a fost uşor. Bravo vouă!". 

Dana Nălbaru a precizat atunci când s-a aflat că a adoptat o fetiţă, că ea şi soţul au fost nevoiţi să fie absolut convinşi de pasul pe care îl fac, de responsabilitatea imensă: "A trebuit să fim amândoi absolut convinşi şi sinceri vizavi de subiectul asta, pentru că a adopta un copil nu e un lucru uşor. Şi vine cu tot felul de provocări. Din punctul meu de vedere, cel mai greu a fost să o înţeleg. Pentru că ea la 5 ani e un copil care are deja un bagaj de informaţii în spate, o anumită educaţie şi pe lângă traumele pe care le-a avut, dacă cu copilul biologic există acea comunicare chimică, hormonală şi îl înţelegi, fără să vorbeşti, cu Roxana nu a existat lucrul acesta şi asta mi s-a părut cel mai greu lucru pentru că a trebuit să înţeleg lucruri care îmi erau aproape imposibil de înţeles şi a trebuit să găsesc metode de comunicare cu ea." Priviţi în galeria foto cum arată acum Indira Roxana!

Dana Nălbaru, declaraţii exclusive despre adopţia Indiei Roxana

Exclusiv pentru OK! Magazine, Dana Nălbaru a povestit cum a ales-o pe India Roxana dintre atâţia copii. Ea a fost pe lista celor greu adoptabili: "Da, noi ne-am dorit la modul real să salvăm viaţa cuiva. Eu eram implicată şi mă implic în continuare în tot felul de activităţi umanitare. Nu fac mare tam-tam din asta, dar mă implic atât cât pot. Însă, la un moment dat, mi-am dat seama că, totuşi, nu ies din zona mea de confort. Atunci am simţit că vreau să merg mai departe, că nu e o implicare suficientă în a schimba cu adevărat viaţa cuiva. Mi-am dorit asta pentru că viaţa a fost extrem de bună cu mine. Eu am trecut prin tot felul de greutăţi de-a lungul vieţii, dar pe lângă asta, viaţa mi-a dat înapoi extraordinar de multe. Şi atunci am simţit că vreau să dau cuiva, la modul real, ceva înapoi. Aşa a apărut ideea adopţiei, pentru că atunci când adopţi un copil, schimbi real viaţa lui. E clar că Roxana ar fi avut o cu totul altă viaţă dacă noi nu am fi adoptat-o. Am vorbit cu Dragoş, care a rezonat la această idee. Când am încheiat procesul de adopţie, puteam aştepta să ni se genereze un copil, dar noi am ales să ne ducem la lista copiilor greu adoptabili şi să găsim o fetiţă pe care nu o vrea nimeni. Nu suntem singurii oameni. Sunt o grămadă de oameni care fac lucruri mult mai frumoase decât noi."

Au apărut şi multe critici când s-a aflat de gestul ei şi al soţului, dar nu au luat în seamă gurile rele, ci doar comentariile constructive: "Da, am trecut şi eu prin etapa asta. Mi-am dat seama că există o metodă extrem de simplă: să nu citeşti comentariile. Şi asta nu pentru că nu accept comentariile negative sau pentru că aş avea eu cultul Dana Nălbaru, ci pentru că îmi face rău. Una dintre metodele prin care pot să-mi păstrez echilibrul emoţional este să nu-mi hrănesc absolut deloc viaţa cu lucruri negative.

Eu când fac un lucru, de exemplu retragerea Sofiei de la şcoală, adopţia Roxanei sau orice altă decizie, nu fac asta pentru ceilalţi. Eu fac lucrurile pentru că aşa consider că e bine şi nu cer părerea nimănui. Dacă postez un anumit lucru pe reţelele de socializare fac asta din bună credinţă, pentru că poate cineva rezonează cu ceea ce eu am făcut, poate se simte inspirat şi-l ajută în vreun fel. Dacă unii simt nevoia să fie hateri până în cel mai grav mod posibil nu e treaba mea, pentru că eu nu cer părerea nimănui. Aşa mi-am dat seama că nu trebuie să stau să citesc mesajele negative care îmi fac rău. Şi pur şi simplu le dau delete. Nu mă interesează."

Dragoş Bucur a dezvăluit că i-a fost uşor să o adopte pe India Roxana

Celebrul actor a mărturisit în urmă cu câţiva ani că procesul de adopţie în cazul fiicei sale a fost unul simplu. Nu a durat mult şi imediat s-au îndrăgostit de Indira Roxana. 

"Ştiţi că fetiţa noastră mijlocie, Roxana India, este de etnie romă. În timpul procesului de adopţie, există nişte întâlniri de grup, unde vin mai multe familii şi discută. Din 12 familii, 11 nu voiau să audă de un copil de etnie romă. Nu voiau să audă, au scris pe hârtie nu vrem copil de etnie. (...) 

De asta a fost simplu, cei care spun că e foarte complicat au nişte cerinţe greu de îndeplinit. Ei vin şi scriu pe foaie: vreau un copil blond, cu ochi albaştri, de sex feminin, între 6 luni şi un an şi două luni, născut în zodia Leu, fără să exagerez, din tată intelectual, mamă studentă, născut în Muntenia, evident că e greu aşa.", a spus el într-o apariţie televizată. 

Foto: Facebook, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle   Profimedia jpg
Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg