Cum arată Brigitte Macron în costum de baie la 67 de ani. Preşedintele Franţei şi Prima Doamnă s-au bucurat de o vacanţă cu familia, pe barcă

14 august, 2020
10 brigitte si emmanuel macron vacanta jpg jpeg

Nici pandemia, nici camerele insistente ale fotografilor nu i-au împiedicat să aibă parte de o scurtă vacanţă, pe barcă, cu familia! Despre Brigitte şi Emmanuel Macron, preşedintele Franţei, este vorba. Aceştia s-au relaxat în plină pandemie, Prima Doamnă în vârstă de 67 de ani a atras atenţia în costumul de baie. 

Brigitte Macron a fost şi continuă să fie destul de des ţinţa răutăcioşilor, este des criticată pentru căsnicia pe care o are cu cel care i-a fost odată elev, dar şi pentru felul în care arată sau se îmbracă. Ea are 67 de ani şi se iubeşte cu Emmanuel Macron (42 de ani) de pe vremea când acesta era elev. Nimic nu i-a împiedicat să îşi trăiască iubirea care de multe ori a fost pusă la îndoială de cei din jurul lor. 

Este criticată şi pentru felul în care arată, la 67 de ani. Brigitte Macron a stat departe de cabinetele medicilor esteticieni. Chiar dacă are 67 de ani, aceasta şi-a dorit să afişeze un look natural, să nu se opereze, că nu apeleze la vreo intervenţie estetică. Vrea să fie naturală, chiar dacă are riduri, odată cu vârsta acestea bineînţeles că apar, chiar dacă are pielea lăsată şi pe corp, iar braţele şi picioarele sale nu mai au fermitatea din tinereţe. Ea nu s-a jenat niciodată, ba chiar îndrăzneşte să poate rochii mai scurte, deasupra genunchiului. 

Aşa face că acum, în vacanţă, din nou a atras atenţia. Preşedintele Franţei şi Prima Doamnă s-au bucurat la începutul lunii august de o vacanţă cu familia, pe barcă. Emmanuel Macron s-a distrat, s-a răcăorit în apa caldă, s-a plimbat pe mare cu skijet-ul. Brigitte Macron a fost mai liniştită, ea s-a bucurat de soare şi a atras atenţia fotografilor deoarece a îmbrăcat costumul de baie!

Iată dovada că e mândră de felul în care arată! Nu a optat pentru o rochie vaporoasă, pentru vreo fustă care să îi acopere corpul, ci a îmbrăcat un costum de baie dintr-o singură piesă, bleumarin, foarte mulat. Prima Doamnă se simte bine în pielea ei, se vede şi în următoarele fotografii!

4 brigitte macron in costum de baie 67 de ani 6 jpg jpeg

Povestea de iubire dintre Brigitte şi Emmanuel Macron. El are 42 de ani, ea 67, dar nu au copii împreună

Relaţia lor de dragoste e dovada că iubirea nu ţine cont de vârstă, de statut social! Emmanuel Macron s-a îndrăgostit de Brigitte pe când era elev. De atunci, sunt de nedespărţit. În mai 2017, toată atenţia presei mondiale a fost îndreptată asupra lui Emmanuel Macron! Acesta a fost ales preşedinte al Franţei. Cine e el? De unde vine? Ce relaţii are? Atunci a ieşit la iveală o mulţime de detalii şi despre viaţa sa personală, nu doar profesională. Cea care îi e soţie încă din 2007 este Brigitte Macron care astăzi are 67 de ani. Povestea lor de iubire începe, să spunem, de pe băncile şcolii.

Cei doi s-au cunoscut când Emmanuel Macron avea 15 ani şi era elev de liceu, iar doi ani mai târziu acesta i-a făcut profesoarei sale o promisiune uimitoare. ”Când avea 17 ani, Emmanuel mi-a spus: "Indiferent ce vei face, mă voi căsători cu tine", a povestit Brigitte în urmă cu câţiva ani pentru o revistă din Franţa. Pe atunci, Brigitte era căsătorită şi activa ca profesoară de teatru. Şi relaţia lor a început mai devreme decât se aştepta cineva...au şi făcut primul pas. Actualul Preşedinte al Franţei avea pe atunci 18 ani şi juca într-o piesă de teatru supervizată de viitoarea lui soţie.

11 brigitte si emmanuel macron 4 jpg jpeg

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg