Cum arat─â Brigitte Macron ├«n costum de baie la 67 de ani. Pre┼čedintele Fran┼úei ┼či Prima Doamn─â s-au bucurat de o vacan┼ú─â cu familia, pe barc─â

14 august, 2020
10 brigitte si emmanuel macron vacanta jpg jpeg

Nici pandemia, nici camerele insistente ale fotografilor nu i-au ├«mpiedicat s─â aib─â parte de o scurt─â vacan┼ú─â, pe barc─â, cu familia! Despre Brigitte ┼či Emmanuel Macron, pre┼čedintele Fran┼úei, este vorba. Ace┼čtia s-au relaxat ├«n plin─â pandemie, Prima Doamn─â ├«n v├órst─â de 67 de ani a atras aten┼úia ├«n costumul de baie. 

Brigitte Macron a fost ┼či continu─â s─â fie destul de des ┼úin┼úa r─âut─âcio┼čilor, este des criticat─â pentru c─âsnicia pe care o are cu cel care i-a fost odat─â elev, dar ┼či pentru felul ├«n care arat─â sau se ├«mbrac─â. Ea are 67 de ani ┼či se iube┼čte cu Emmanuel Macron (42 de ani) de pe vremea c├ónd acesta era elev. Nimic nu i-a ├«mpiedicat s─â ├«┼či tr─âiasc─â iubirea care de multe ori a fost pus─â la ├«ndoial─â de cei din jurul lor. 

Este criticat─â ┼či pentru felul ├«n care arat─â, la 67 de ani. Brigitte Macron a stat departe de cabinetele medicilor esteticieni. Chiar dac─â are 67 de ani, aceasta ┼či-a dorit s─â afi┼čeze un look natural, s─â nu se opereze, c─â nu apeleze la vreo interven┼úie estetic─â. Vrea s─â fie natural─â, chiar dac─â are riduri, odat─â cu v├órsta acestea bine├«n┼úeles c─â apar, chiar dac─â are pielea l─âsat─â ┼či pe corp, iar bra┼úele ┼či picioarele sale nu mai au fermitatea din tinere┼úe. Ea nu s-a jenat niciodat─â, ba chiar ├«ndr─âzne┼čte s─â poate rochii mai scurte, deasupra genunchiului. 

stanga
dreapta
1 brigitte macron in costum de baie 67 de ani 9 jpg jpeg
2 brigitte macron in costum de baie 67 de ani 8 jpg jpeg
3 brigitte macron in costum de baie 67 de ani 7 jpg jpeg
4 brigitte macron in costum de baie 67 de ani 6 jpg jpeg
4 brigitte macron in costum de baie 67 de ani 5 jpg jpeg
6 brigitte macron in costum de baie 67 de ani 4 jpg jpeg
7 brigitte macron in costum de baie 67 de ani 3 jpg jpeg
8 brigitte macron in costum de baie 67 de ani 2 jpg jpeg
9 brigitte macron in costum de baie 67 de ani 1 jpg jpeg
11 brigitte si emmanuel macron 4 jpg jpeg
12 brigitte si emmanuel macron 3 jpg jpeg
1 brigitte si emmanuel macron 2 jpg jpeg
14 brigitte si emmanuel macron 1 jpg jpeg

A┼ča face c─â acum, ├«n vacan┼ú─â, din nou a atras aten┼úia. Pre┼čedintele Fran┼úei ┼či Prima Doamn─â s-au bucurat la ├«nceputul lunii august de o vacan┼ú─â cu familia, pe barc─â. Emmanuel Macron s-a distrat, s-a r─âc─âorit ├«n apa cald─â, s-a plimbat pe mare cu skijet-ul. Brigitte Macron a fost mai lini┼čtit─â, ea s-a bucurat de soare ┼či a atras aten┼úia fotografilor deoarece a ├«mbr─âcat costumul de baie!

Iat─â dovada c─â e m├óndr─â de felul ├«n care arat─â! Nu a optat pentru o rochie vaporoas─â, pentru vreo fust─â care s─â ├«i acopere corpul, ci a ├«mbr─âcat un costum de baie dintr-o singur─â pies─â, bleumarin, foarte mulat. Prima Doamn─â se simte bine ├«n pielea ei, se vede ┼či ├«n urm─âtoarele fotografii!

4 brigitte macron in costum de baie 67 de ani 6 jpg jpeg

Povestea de iubire dintre Brigitte ┼či Emmanuel Macron. El are 42 de ani, ea 67, dar nu au copii ├«mpreun─â

Rela┼úia lor de dragoste e dovada c─â iubirea nu ┼úine cont de v├órst─â, de statut social! Emmanuel Macron s-a ├«ndr─âgostit de Brigitte pe c├ónd era elev. De atunci, sunt de nedesp─âr┼úit. ├Än mai 2017, toat─â aten┼úia presei mondiale a fost ├«ndreptat─â asupra lui Emmanuel Macron! Acesta a fost ales pre┼čedinte al Fran┼úei. Cine e el? De unde vine? Ce rela┼úii are? Atunci a ie┼čit la iveal─â o mul┼úime de detalii ┼či despre via┼úa sa personal─â, nu doar profesional─â. Cea care ├«i e so┼úie ├«nc─â din 2007 este Brigitte Macron care ast─âzi are 67 de ani. Povestea lor de iubire ├«ncepe, s─â spunem, de pe b─âncile ┼čcolii.

Cei doi s-au cunoscut c├ónd Emmanuel Macron avea 15 ani ┼či era elev de liceu, iar doi ani mai t├órziu acesta i-a f─âcut profesoarei sale o promisiune uimitoare. ÔÇŁC├ónd avea 17 ani, Emmanuel mi-a spus: "Indiferent ce vei face, m─â voi c─âs─âtori cu tine", a povestit Brigitte ├«n urm─â cu c├ó┼úiva ani pentru o revist─â din Fran┼úa. Pe atunci, Brigitte era c─âs─âtorit─â ┼či activa ca profesoar─â de teatru. ┼×i rela┼úia lor a ├«nceput mai devreme dec├ót se a┼čtepta cineva...au ┼či f─âcut primul pas. Actualul Pre┼čedinte al Fran┼úei avea pe atunci 18 ani ┼či juca ├«ntr-o pies─â de teatru supervizat─â de viitoarea lui so┼úie.

11 brigitte si emmanuel macron 4 jpg jpeg

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg