Cum arată Kirk Douglas, starul din ”Spartacus”, la 101 ani?

19 iulie, 2018
kirk douglas spartacus jpeg

A ajuns la venerabila vârstă de 101 de ani, însă se simte minunat. Nu ne-o spune tocmai el, căci s-a restras de mult din lumina reflectoarelor, ci fiul său, marele actor Michael Douglas. Acesta din urmă a oferit un interviu inedit în care a vorbit despre mândria de a fi copilul marelui Kirk Douglas, dar şi despre cum se simte acesta, la 101 ani.

Kirk la 101 ani

Vorbind cu jurnalista britanică Lorraine, Michael Douglas a dezvăluit că starea de sănătate a tatălui său este destul de bună, în ciuda vârstei înaintate, şi că asta are mult de-a face cu faptul că marele actor este neobosit. Kirk Douglas face mişcare zi de zi şi este atent supravegheat de un specialist. ”Are în continuare un trainer. Munceşte cu un trainer la 101 ani”, a mărturrisit Michael Douglas.

Alături de familia lui. / 2017

Tot Michael Douglas a dezvăluit că tatăl său este la curent cu tehnologia şi că foloseşte FaceTime pentru a ”evada”, din când în când. ”A descoperit FaceTime-ul. Oriunde sunt, restaurante sau alte locuri, îi dau ocazia să vadă şi el”, a povestit soţul actriţei Catherine Zeta-Jones.

Spartacus

Kirk Douglas a fost cel mai mare actor al zilelor sale. În palmaresul său se regăsesc zeci de titluri sonore, printre care ”Champion” (1949), care i-a adus prima nominalizare la Oscaruri, dar şi ”Young Man with a Horn” (1950), în care a jucat alături de Lauren Bacall şi Doris Day.

”Young Man with a Horn”

A doua nominalizare la Oscar a primit-o pentru rolul dramatic din ”The Bad and the Beautiful” (1952), în timp ce cea de-a treia a venit după ce l-a portretizat la pictorul Vincent Van Gogh în ”Lust for Life” (1956). În 1996, Kirk Douglas a primit o statuetă Oscar pentru cei 50 de ani de carieră şi aportul în lumea cinematografică.

Vincent van GoghRecente pe Ok! Magazine

Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg