Cum arată Kirk Douglas, starul din ”Spartacus”, la 101 ani?

19 iulie, 2018
kirk douglas spartacus jpeg

A ajuns la venerabila vârstă de 101 de ani, însă se simte minunat. Nu ne-o spune tocmai el, căci s-a restras de mult din lumina reflectoarelor, ci fiul său, marele actor Michael Douglas. Acesta din urmă a oferit un interviu inedit în care a vorbit despre mândria de a fi copilul marelui Kirk Douglas, dar şi despre cum se simte acesta, la 101 ani.

Kirk la 101 ani

Vorbind cu jurnalista britanică Lorraine, Michael Douglas a dezvăluit că starea de sănătate a tatălui său este destul de bună, în ciuda vârstei înaintate, şi că asta are mult de-a face cu faptul că marele actor este neobosit. Kirk Douglas face mişcare zi de zi şi este atent supravegheat de un specialist. ”Are în continuare un trainer. Munceşte cu un trainer la 101 ani”, a mărturrisit Michael Douglas.

Alături de familia lui. / 2017

Tot Michael Douglas a dezvăluit că tatăl său este la curent cu tehnologia şi că foloseşte FaceTime pentru a ”evada”, din când în când. ”A descoperit FaceTime-ul. Oriunde sunt, restaurante sau alte locuri, îi dau ocazia să vadă şi el”, a povestit soţul actriţei Catherine Zeta-Jones.

Spartacus

Kirk Douglas a fost cel mai mare actor al zilelor sale. În palmaresul său se regăsesc zeci de titluri sonore, printre care ”Champion” (1949), care i-a adus prima nominalizare la Oscaruri, dar şi ”Young Man with a Horn” (1950), în care a jucat alături de Lauren Bacall şi Doris Day.

”Young Man with a Horn”

A doua nominalizare la Oscar a primit-o pentru rolul dramatic din ”The Bad and the Beautiful” (1952), în timp ce cea de-a treia a venit după ce l-a portretizat la pictorul Vincent Van Gogh în ”Lust for Life” (1956). În 1996, Kirk Douglas a primit o statuetă Oscar pentru cei 50 de ani de carieră şi aportul în lumea cinematografică.

Vincent van Gogh



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg