Cum au petrecut vedetele de Paşte

6 aprilie, 2010

Celebrităţile de peste Ocean preferă să organizeze petreceri în aer liber de sărbătorile pascale. Îmbrăcate cât mai lejer, vedetele beau bere şi stau în jurul grătarului, iar cei mici se distrează căutând ouă de ciocolată ascunse prin iarbă. Anul acesta, cea mai reuşită petrecere cu ocazia Paştelui a fost organizată de cel mai la modă cuplu, Katy Perry şi Russel Brand. Cei doi au organizat o petrecere lângă piscina casei lor din Los Feliz, California, la care au luat parte mai multi prieteni şi colegi. Gazda, Katy Perry, a purtat o ţinută de plajă şi o pereche de urechi de iepuraş.

Celebrităţile de peste Ocean preferă să organizeze petreceri în aer liber de sărbătorile pascale. Îmbrăcate cât mai lejer, vedetele beau bere şi stau în jurul grătarului, iar cei mici se distrează căutând ouă de ciocolată ascunse prin iarbă.

Anul acesta, cea mai reuşită petrecere cu ocazia Paştelui a fost organizată de cel mai la modă cuplu, Katy Perry şi Russel Brand. Cei doi au organizat o petrecere lângă piscina casei lor din Los Feliz, California, la care au luat parte mai multi prieteni şi colegi. Gazda, Katy Perry, a purtat o ţinută de plajă şi o pereche de urechi de iepuraş.

Gwen Stefani şi Gavin Rossdale au celebrat Paştele în Malibu, alături de cei doi fii, la o petrecere dată de un prieten. Dacă părinţii au preferat să se îmbrace în ţinute negre, excentrice, ziua în amiaza mare, micuţii Zuma şi Kingston au fost îmbrăcaţi în salopete pastelate, cu iepuraşi imprimaţi.

Cuplul „Brangelina“ şi cei şase copii au petrecut Paştele în Veneţia, pe insula San Servolo, unde familia a făcut un picnic în aer liber şi au respectat tradiţia ascunderii ouălor de cicolata pentru cei mici. Pe lângă dulciuri, copiii au mai primit un joc de fotbal. După petrecerea în familie, Angelina Jolie şi Brad Pitt au plecat spre Bosnia, unde actriţa a vizitat refugiaţii, victime ale războiului încheiat în urmă cu 15 ani, în calitate de Ambasador UNICEF al Bunăvoinţei.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}