Cum reuşeşte Kevin Costner să nu-şi arate vârsta? Peste celebrul actor parcă nu trec anii

1 martie, 2022
1 profimedia 0665349657 jpg jpeg

Kevin Costner a fost prezent duminică seara la decernarea Premiilor SAG de la Los Angeles.

Şi deşi este un adevărat veteran la 67 de ani, actorul a afişat un look de invidiat. Top fit, la patru ace, frac şi papion, dar şi un uşor bronz californian, Kevin Costner nu a trecut neobservat. Ba chiar, împreună cu partenera şi soţia sa, Christine Baumgartner, au fost unul dintre cele mai frumoase cupluri care au păşit pe covorul roşu la eveniment.

Actorul la 67 de ani pare că nu a îmbătrânit deloc, chiar comparând imaginea sa cu cea din tinereţe. Şi da, arată ca acum 30 de ani. Firea activă îl ţine în formă, dar şi soţia tânără şi frumoasă.

Serialul Yellowstone în care Kevin Costner joacă a fost nominalizat la Premiile SAG din acest an. Partenerul său de platou Forrie J Smith a anunţat că nu va putea fi prezent la Gala Premiilor SAG din cauza convingerilor sale anti-vacciniste. Căci o condiţie principală a participării la eveniment a fost schema completă de vaccinare anti-COVID, potrivit DailyMail.

Kevin a făcut o treabă minunată cu Yellowstone, producţie despre care a şi vorbit într-un interviu exclusiv OK!Magazine în România. Iată ce spunea marele actor în urmă cu un an: ”Când citesc un scenariu, mă comport ca şi cum aş avea publicul în spatele meu. Când mergi la cinema sau eşti acasă, în faţa televizorului, vrei să te transpui în povestea pe care o urmăreşti. La Yellowstone, de exemplu, te prinde istoria familiei. Iar peisajul... Nu te saturi să priveşti munţii, râurile, văile. Am ştiut dintotdeauna că plasarea unei drame într-un decor de genul acesta va atrage audienţa. Publicul a fost mereu atras de western-uri. Probabil că prin intermediul personajelor ne eleportăm în vremurile în care oamenii îşi rezolvau problemele în maniera proprie, fără să fie nevoie să sune un avocat. În secret, cu toţii ne dorim să nu fim limitaţi de lege când vrem să punem capăt unui conflict. Ne place ideea de a ne face singuri dreptate, indiferent cât de neortodox poate fi.”

Întregul interviu poate fi citit AICI.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg