Cum s-a sărbătorit 4 iulie la Casa Albă

5 iulie, 2010

Pe 4 iulie, americanii serbează cum numai ei ştiu s-o facă ziua Unchiului Sam. Cu un amestec de mândrie naţională, veselie şi optimism, cetăţenii Statelor Unite participă la tradiţionalele festivităţi care se lasă întodeauna cu un grandios foc de artificii. Şi la Casa Albă lumea s-a simţit foarte bine! Iată câteva imagini.

Preşedintele Barack Obama şi Prima Doamnă Michelle Obama i-au întâmpinat de la balcon pe membrii familiilor angajaţilor din armata americană, veniţi la Casa Albă cu ocazia festivităţilor de Ziua Americii. Ţinutele celor doi sunt lejere, fără să fie deloc nepotrivite în acest context.

Preşedintele Statelor Unite bate palma cu Unchiul Sam, în timp ce face o baie de mulţime în curtea reşedinţei prezidenţiale, pe 4 iulie.

Cuplul prezindenţial dă tonul festivităţilor de la Casa Albă, de la balconul din aripa South Lawn, în timp ce fanfara militară se pregăteşte pentru imnul naţional.

Barack Obama este asaltat de copiii militarilor, îmbrăcaţi în culorile drapelului Statelor Unite: roşu, albastru şi alb. Mamele profită de momentul în care cel mai puternic om de pe Pământ dă mâna cu prichindeii lor pentru a-l imortaliza într-o poză.

Americanii ştiu să-şi serbeze ca la carte Ziua Naţională. La Casa Albă, atmosfera a fost mai mult relaxată şi mai puţin protocolară. Chiar şi angajaţii Statului Major au renunţat la uniforme pentru ţinutele casual.Recente pe Ok! Magazine

Gisele Bündchen profimedia 0754280136 (1) jpg
Pamela Anderson, Canada 2023, Profimedia (3) jpg
Ben și Jen la Grammy PNG
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (4) jpg
Leonardo DiCaprio, Getty jpg
FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}